AcasăNewsMaduro isi arata muschii

Maduro isi arata muschii

In plina criza, presedintele Nicolas Maduro a lansat „unul dintre cele mai importante” exercitii militare din istoria Venezuelei, in contextul in care Statele Unite si-au manifestat sustinerea fata de presedintele interimar Juan Guaido si nu au exclus posibilitatea unei actiuni militare.

Exercitiul militar se va desfasura pana in data de 15 februarie si este cel mai important din ultimii 200 de ani, a reiterat presedintele Maduro. „Trebuie sa ne pregatim sa aparam suveranitatea Venezuelei, integritatea teritoriala si independenta”, a transmis Maduro, in replica la sustinerea pe care Juan Guaido a primit-o din partea Statelor Unite si mai multor tari din Europa si America Latina. Nicolas Maduro a transmis sambata ca o posibila agresiune din partea Statelor Unite impotriva Venezuelei nu poate fi justificata, in contextul in care presedintele american Donald Trump a anuntat ca ca o interventie militara in ramane o „optiune”. Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a decis sa il recunoasca pe Juan Guaidó, liderul opozitiei, ca fiind presedinte interimar al Venezuelei. Nicolas Maduro tocmai a inceput al doilea mandat de presedinte al Venezuelei, dar zeci de mii de persoane continua protestele, denuntand fraude electorale. Administratia Vladimir Putin a avertizat ca va face totul pentru apararea presedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro, dupa ce, pe fondul speculatiilor privind o presupusa invazie militara prin Columbia, Casa Alba a reiterat ca presedintele Donald Trump mentine „toate optiunile”.

author avatar
Andrei Coman
223 afisari

1 COMENTARIU

  1. Eu nu cred ca dupa intalnirea Trump Kim mai exista un lider hibernat in epoca rosie. Trebuie vorbit lumea poate scapa Venezuela de foame. Dar asa cum arara si poza, Maduro are nevoie de si mai multa receptivitate. Omenirea trebuie sa inteleaga ca razboiul nu foloseste la nimic. La ce e bun razboiul? Absolut la nimic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger