Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Maduro, in delir: Venezuela, destinatie turistica !

Maduro, in delir: Venezuela, destinatie turistica !

Autor:

Intr-o tara care „face foamea” si in care ajutoarele abia razbesc la Caracas, presedintele Nicolas Maduro refuza sa recunoasca existenta unei crize umanitare(dar o foloseste in propriul interes ) si, profitand de faptul ca mapamondul sta cu ochii pe el, vrea sa lanseze un program de promovare turistica a tarii. Venezuela e ruinata, bolivarul are o inflatie de 10 milioane de procente, trei milioane de oameni au trecut deja granita, iar Maduro vede cum o sa dea navala vizitatorii straini. Regie ieftina.

 

delir 1 Maduro, in delir: Venezuela, destinatie turistica  !

In lipsa de solutii, guvernul de la Caracas adopta pozitia „tara arde si baba se piaptana”

“Este timpul ca strategia brandului de tara sa dezvaluie adevarul despre Venezuela, frumusetea Venezuelei si ca toti cei care doresc sa vina sa se bucure pasnic de acest pamant. Venezuela trezeste un interes si o pasiune unica in acest moment istoric al secolului XXI. prezenta in Venezuela a unui numar ridicat de corespondenti ai presei straine precum si a agentiilor internationale de stiri reprezinta o buna ocazie de promovare a acestei initiative”, spune Maduro. Carevasazica, iti moare populatia de foame, iar intreaga presa mondiala o sa dedice pagini intregi turismului din Venezuela. Acelasi cinism si despre ajutoare, guvernul de la Caracas refuza sa le primeasca( un  “dar putred” care are “otrava umilintei”, citate din discursul lui Maduro), desi   este vorba de 85 de mii de suplimente, ce reprezinta 1.700.000 de ratii nutritionale pentru copii si 4.500 de suplimente pentru femeile insarcinate. “Este o prima etapa, stim ca nu este suficient, de aceea insistam ca ajutoarele umanitare trebuie sa patrunda in Venezuela si sa se deschida coridorul pentru a putea ca acestea sa ajunga la cele 200.000-300.000 de venezueleni care risca astazi sa moara”, a declarat opozantul Juan Guaido.  Partidul presedintelui Maduro, PSUV,  a inceput manipularile, acuzand guvernul columbian ca face afaceri cu donatiile. Mai mult, purtatorul de cuvant Freddy Bernal declarat ca ajutorul provenit din SUA constituie o “frauda sanitara” si ca nu a fost supus controalelor. Argumentul lui Bernal este un presupus articol aparut in La Opinion, in care se vorbeste despre 14 persoane intoxicate dupa ce au mancat alimente “deshidratate” din SUA, informatie de altfel negata de ziarul columbian.


1 Comentariu la Maduro, in delir: Venezuela, destinatie turistica !

  1. Amadeus

    Venezuela si toate tarile Americii Centrale si insulele din Caraibe traiesc un paradis tetestru e adevarat atata ca numa o data la 10 ani vine Dracu si le cere taxa de protectie{taifun, uragan, Katrina). Venezuela, da, poate fi un paradis al turistilor aia inseamna milioane de € in mana conducatorilor si populatiei… Venezuela are toata puterea sa devina putere locala au paradis maritim si bogate rezerve energetice.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!