AcasăNewsMadalina Ghenea a trecut la ciubucuri

Madalina Ghenea a trecut la ciubucuri

Romanca Madalina Ghenea s-a lasat fotografiata in toate pozitiile in interiorul si in fata unui magazin de lux din Milano, de unde a cumparat un ceas pentru iubitul ei, Leonardo DiCaprio.

Madalina se admira indelung in timp ce probeaza o pereche de cercei

De cand s-a aflat ca  LeonardoDiCaprio se iubeste cu Madalina Ghenea, romanca stabilita in Italia nu mai are liniste.  De doua saptamani, bruneta nu e scapata din ochi de paparazzi, dar valva din jurul ei nu pare sa o deranjeze. Ba, mai mult, Madalina lasa impresia ca ar  fi intrat in jocul jurnalistilor, cu care a inceput sa se salute cordial atunci cand iese pe strada. In urma cu doua zile, de exemplu, romanca a pornit la cumparaturi prin Milano.

Modelul paraseste magazinul cu ceasul pentru Leonardo in plasuta

Evident, a avut pe urmele ei o hoarda de paparazzi, care au fotografiat-o din toate unghiurile posibile. Cand romanca a ajuns la magazinul Chopard, nebunia s-a dezlantuit. Madalina a probat o pereche de cercei, avand tot timpul grija sa dea bine in poza si sa aiba sigla magazinului aproape. La final, a cumparat un ceas pentru iubitul ei, Leo, ca doar pe 11 noiembrie starul implineste 36 de ani.

Colegii Madalinei din filmul “I Soliti Idioti” s-au gasit sa cerceteze ce e sub fusta romancei chiar la premiera de la Roma a peliculei in care joaca

Cand sa iasa din magazin, Ghenea s-a mai oprit pentru un set de fotografii, lasand impresia ca  vrea inadins sa fie imortalizata in usa boutique-ului. Si pentru ca i-a placut mult sedinta foto de la Chopard, Madalina a postat pozele pe Facebook, avand grija sa ofere explicatii cu privire la agentiile de presa de unde pot fi  achizitionate.

author avatar
Alina Creanga
3.555 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger