AcasăNewsMadalin Ionescu va fi din nou tata!

Madalin Ionescu va fi din nou tata!

Bucurie mare pentru Madalin Ionescu. In familia realizatorului emisiunii mondene de la Kanal D, Wowbiz, va aparea, peste doar cateva luni, un nou reprezentant.

Sotia prezentatorului TV, Cristina Siscanu Ionescu, e gravida, viitoarea mamica intrand in al doilea trimestru de sarcina, mai exact in luna a patra, conform wowbiz.ro. Ceea ce inseamna ca peste cinci luni, adica undeva in primavara, Madalina si Cristina Ionescu isi vor tine in brate bebelusul. Momentan, nu se stie daca sotia co-prezentatorului emisiunii amintite poarta in pantece o fetita sau un baietel.

Ce se stie este ca, din cate a marturisit tanara in varsta de 31 de ani, primele luni de sarcina nu au fost tocmai usoare pentru ea. Chiar si asa, sotia lui Madalin Ionescu -aflata pentru prima oara in ipostaza de viitoare mamica- e optimista si cu siguranta abia asteapta sa-si cunoasca bebelusul. „Suntem extrem de fericiti atat eu cat si Madalin, pentru ca ne doream foarte tare un copil. In primul trimestru de sarcina am stat mai mult in casa, pentru ca am avut greturi”, a dezvaluit sotia realizatorului „Wowbiz”.

Pana sa vina pe lume cea sau cel mic, sotii Ionescu au mare grija de Stefania si Filip, copiii lui jurnalistului, din primul mariaj.

sursa foto: facebook/Madalin Ionescu

343 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger