Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Macron isi face cotet la Elysee

Macron isi face cotet la Elysee

Autor:

Dupa ce a mangaiat-o pe bot pe „Haute”, vaca-vedeta a   Salonului Agriculturii de la Paris, presedintele Frantei a adoptat o gaina rosie, sa aiba oua proaspete la palatul Elysee.

 

macron poule tw 720x450 Macron isi face cotet la Elysee

Presedintele francez a adoptat o gaina rosie la Salonul Agriculturii de la Paris

Directorul general al fermei Loue, Yves de la Fouchardière, a reusit o lovitura de imagine dupa ce  i-a pus oratania in bratele lui Emmanuel Macron. Presedintele a acceptat-o, desi la prima sa vizita la salon in calitate de sef al statului, a fost fluierat de activistii vegani, pentru ca nu si-a respectat promisiunile din campanie. ”O iau, dar trebuie sa gasim un sistem s-o protejam de caine”, a spus presedintele, referindu-se la labradorul familiei, Nemo, adoptat la sfarsitul lui august dintr-un refugiu al Société protectrice des animaux (SPA). ”Vom face un cotet de gaini la Elysée!”, a adaugat Macron. Probabil sa o completeze pe sotia sa, Brigitte, care recent a anuntat ca ar vrea sa construiasca o gradina de legume la Elysee, dupa modelul lui Michelle Obama la Casa Alba. Pana acum,  de aprovizionarea cu oua la Elysee se ocupa Ministerul de Interne, “Ei au gaini”, a completat presedintele francez. ”Este foarte la moda in oras. intervievat de AFP. Dar va fi nevoie si de un cocos, pentru echilibru”, sugereaza Johann Coenne, comisarul general al Salonului Agriculturii de la Paris.


1 Comentariu la Macron isi face cotet la Elysee

  1. RUSU VIOREL

    Castigi acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: viorell_64@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!