AcasăNewsMacovei: "L-as urma pe Ungureanu intr-o noua miscare politica!"

Macovei: „L-as urma pe Ungureanu intr-o noua miscare politica!”

Vicepresedintele PDL Monica Macovei a declarat, la B1 TV, ca l-ar urma pe premierul Mihai Razvan Ungureanu intr-o noua miscare politica, apreciind ca probabil la fel ar face si Cristian Preda si alti membri PDL.

„Este decizia lui Mihai Razvan Ungureanu. M-a bucurat foarte mult ce a spus, ca se gandeste la o miscare noua, este necesara o miscare noua in Romania. Si eu am avut astfel de ganduri. Cum vrea sa o faca nu stiu, dar categoric nu poti doar sa te pui in fruntea PDL asa cum el este astazi. PDL nu s-a curatat, cum nu s-au curatat nici celelalte doua, trei partide, desi sunt in opozitie, pentru ca in opozitie se curata partidele, dar sunt aceiasi baroni, dar o parte din PDL poate sa constituie baza acestui partid. In tara sunt organizatii locale si oameni minunati, buni, profesionisti, curati, cinstiti, care insa n-au ajuns in pozitii de putere. Daca se gandeste sa construiasca pe acest PDL, pe o parte se poate construi, nu in totalitate. Poate se gandeste la o miscare total noua”, a afirmat Macovei.

Razvan Ungureanu

Intrebata daca l-ar urma pe Mihai Razvan Ungureanu intr-o noua miscare politica, Monica Macovei a raspuns: „Probabil ca da”. Chestionat daca este un grup in PDL care ar vrea sa mearga alaturi de Ungureanu, Macovei a spus: „N-am discutat, dar cred ca exista. Pot sa va spun despre mine si probabil la fel ar fi si in cazul lui Preda (Cristian Preda – n.r.). Asta pot sa va spun, nu am discutat cu altii”.

„Eu sunt pentru orice formatiune noua pe partea dreapta formata din oameni integri”, a subliniat vicepresedintele PDL.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, in urma cu o saptamana, ca simte o asteptare din partea populatiei si ca aceasta asteptare se va „structura” la un moment dat, dar ca mai intai are nevoie sa inregistreze performante la conducerea Guvernului.

El a aratat ca simte vocea celor dezamagiti si care nu se mai prezinta la alegeri pentru a-si exercita dreptul de vot.

„Simt aceasta asteptare, vine spre mine pe diferite canalele. Sunt in teritoriu, sunt in Bucuresti, ma intalnesc cu prietenii, primesc telefoane, am dialoguri, simt aceasta asteptare. Ea se va structura intr-un fel, dar mai are nevoie de un ingredient care este necesar si acesta este recunoasterea succesului in materie de administrare. Ori succesul in materie de administrare nu se instaleaza la doua luni de la investirea in functie, mai are nevoie de cel putin o luna si acesta este motivul pentru care doresc sa merg in Parlament si sper ca distinsii membri ai corpului legislativ sa accepte si sa spun ce am reusit sa fac. Atunci probabil apare turnesolul acestei actiuni”, a spus Ungureanu, la Realitatea TV.

author avatar
Ciprian Purice
99 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger