AcasăNewsMACEL la un majorat din Bucuresti! Petrecaretii au fost agresati cu TOPOARE!...

MACEL la un majorat din Bucuresti! Petrecaretii au fost agresati cu TOPOARE! (VIDEO)

toporȘi-a agresat concubina, apoi a alergat cu un topor pe stradă. Cum s-a terminat aventura pentru bărbat

Mai multi romi au dat navala intr-un local din cartierul Crangasi din Capitala. Inarmati cu sabii si topoare, i-au agresat pe cei prezenti la majoratul unei tinere. Dupa scandal, agresorii au disparut inainte de a veni fortele de ordine.

toporTragedia a avut loc intr-un restaurant din cartierul Crangasi. Cele 25 de persoane aflate la majorat au avut parte de o surpriza foarte neplacuta, cand au vazut ca sunt atacate de romii inarmati cu topoare si sabii.

„Noi eram la masa, mancam si beam. Agresorii au intrat in local si s-a luat la cearta cu barmanul. Eu am coborat la toaleta, iar cand am vrut sa ies de acolo, agresorii erau cu sabii si cu topoare peste noi. In local erau 20-25 de persoane, numai copii”, a spus un barbat aflat la petrecere pentru Romania TV. Tinerii au spus ca nu ii cunoasteau pe agresori.

Victimele au fost transportate la spitalele Elias si Municipal din Capitala. Alti cativa petrecareti au mers la politie pentru a da cateva declaratii. Autoritatile spera sa ii gaseasca cat mai curand posibil pe cei patru romi care au pus la cale macelul.

 

author avatar
Anca Murgoci
474 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger