AcasăNewsLupta pentru abrogarea OUG, vrajeala multinationalelor

Lupta pentru abrogarea OUG, vrajeala multinationalelor

Romanii trebuie sa stie adevarul!

Printre diversele curente care se regasesc la manifestatiile de protest anti-Grindeanu, exista un puternic filon promovat de multinationale carora PSD-ul si Dragnea le-a dat-o la temelie. Si multinationalelor nu le place sa piarda.

Romanii trebuie sa stie adevarul!

In timp ce unii se bucura ca OUG-ul gratierii va fi retras, se aude ca manifestatiile vor merge mai departe. Pai, nu s-a rezolvat? Nu. Pentru ca nu gratierea e miza. Problema grea se leaga de fapt de multinationalele care si-au scos hipsterasii in strada, in orasele mari. Dar ce au multinationalele cu guvernul? Pai are, caci e PSD, iar PSD taman le-a tras-o multinationalelor. De doua ori. O data prin saltarea salariului minim, ceea ce scoate alti bani din buzunarele multinationalelor, care, se stie, platesc cat mai putin ca sa aiba castig cat mai mare. A doua lovitura e mult mai grea. Printre modificarile noului Cod Fiscal se specifica si ca multinationalele din Romania vor fi impozitate fie la cifra de afaceri, fie actionarii lor vor trebui sa plateasca impozit pe dividende de 16 la suta. Atentie, pana acum, impozitul pe dividende era de 5 la suta, in timp ce cel pe profit a fost de 16 la suta. Era evident ca proprietarii multinationalelor preferau sa scoata banii din tara ca si dividende si sa plateasca impozit doar 5 la suta. Ba mai si declarau un profit mic, mic sau chiar nimic. Acum, cu diferenta dintre 5 si 16 la suta, multinationalele vor lasa miliarde de euro in tara. Cum sa le convina asa pierderi uriase? Pe cale de consecinta: hipsterasilor, iesiti in strada pana rezolvam aspectul, jos OUG, jos Guvernul, si, daca trebuie, jos si Parlamentul, sa vina alegerile anticipate. Voi tipati si vuvuziti voiosi, hipsterasilor, ca stapanii vostri stiu prea bine ce urmaresc. Cum se zice? Fiecare cu ale lui…

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.610 afisari

1 COMENTARIU

  1. Am,totusi,o speranta ca in curand tinerii urati si care se cred liberi,dar nu sunt deloc,sa iasa din aceasta manipulare,chiar asa de dusi sunt incat nu isi dau seama ca sunt manevrati prea usor,altfel isi pecetluesc starea de sclavi,pentru totdeauna, ai multinstionslelor,care numai binele nu le vor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger