AcasăNewsLuis Enrique paraseste FC Barcelona!

Luis Enrique paraseste FC Barcelona!

 La 46 de ani, tehnicianul aflat in functie din 2014 si al carui contract expira in luna iunie, a anuntat ca va renunta la post, la sfarsitul sezonului, pentru ca nu are timp de “odihna si de deconectare”.

”Nu voi mai fi antrenor al echipei FC Barcelona in sezonul viitor. Este o decizie bine cantarita, gandita(…)Motivul este felul in care traiesc aceasta profesie. Asta inseamna pentru mine foarte putine ore de odihna si de deconectare”, a explicat Enrique. Un anunt care pune capat zvonurilor in privinta unei eventuale prelungiri a contractului, dar posibil si o urmare a usturatorului esec cu 0-4, suferit in fata formatiei franceze Paris Saint-Germain, in prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, la jumatatea lunii trecute. Returul este programat saptamana viitoare. Luis Enrique va ramane, fara indoiala, antrenorul care a condus-o pe Barca catre o noua ”epoca de aur  a spus fundasul Gerard Piqué.

Printre numele inlocuitorilor lui Enrique la conducerea echipei catalane au fost vehiculate de presa cele ale tehnicianului argentinian Jorge Sampaoli (Sevilla) sau spaniolul Ernesto Valverde (Athletic Bilbao).

author avatar
Bogdan Borcea
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger