Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Lui Tariceanu i-a cazut papionul

Lui Tariceanu i-a cazut papionul

Autor:

Calin Popescu Tariceanu s-a aratat de-a dreptul ultragiat atunci cand a fost intrebat cum ramane cu salariile de mizerie ale unor salariati ai Parlamentului – bufetierele mai exact.

 

Calin Popescu Tariceanu Aceasta perioada de asteptare nu este una normala Lui Tariceanu i a cazut papionul

Boier Tariceanu imparte romanii in vladici si opinci

Mare vladica in calitate de mare reprezentant al actualei majoritati care taie si spanzura in Romania zilelor noastre, Calin Popescu Tariceanu gaseste ca este sub demnitatea sa sa discute despre salariile unor ”opinci” – angajatii de la bufetele din Parlament, de exemplu. Mici angajati care, dupa marea revolutie fiscala si majorarile salariale operate de PSD-ALDE, s-au trezit ca primesc tot putin sub 1.300 de lei pe luna, la fel ca in 2017. Asta in timp ce alesii patriei, printre care se numara cu onor si Calin Constantin Anton Popescu Tariceanu si-au dublat/triplat indemnizatiile. Tariceanu spunea pe vremuri ca s-ar putea inrudi (conform spuselor tatalui sau) cu familia domnitorilor fanarioti Mavrocordat. Ca orice os de soi, poarta oricand papion si tine la staif. Un staif care nu i-ar fi permis insa sa dispretuiasca, in mod public, o categorie intreaga de salariati muncitori si la locul lor.

Boieria lui Tariceanu, diluata de tarania lui Dragnea

Data fiind alianta cu cu PSD-ul condus de taranul Dragnea (”Eu sunt roman nascut si crescut la tara”), ar putea fi suspectata o influenta nefasta a anturajului pesedist. Una care a daunat pedigriului lui Tariceanu si l-a coborat pe acesta la nivelul ”baronilor” post-decembristi. Memoria ne aduce insa aminte de alt derapaj al lui Tariceanu, din aprilie 2005 – cand proaspatul premier Tariceanu i-a apostrofat pe romanii sinistrati in urma inundatiilor produse in Banat: ”Ce vreti? Nu putem sa va ridicam un hotel acum. Acum trebuie sa va multumiti cu ceea ce avem!”. Un asemenea raspuns livrat alegatorilor de la care astepti voturi este nu numai o gafa politica, ci si o dovada de comportament fara papion. Adica fara elementarul respect datorat cetatenilor tarii unde a-i ajuns, gratie jocurilor politice si sortii, sa fii numit premier. Asta ca sa nu mai vorbim si de o evidenta lipsa de compasiune. Cu atatea dovezi de superioritate infatuata, se ridica o legitima intrebare: pe cine reprezinta senatorul Tariceanu? Pe bufetiere nu, pe soferi nu, pe IT-isii nu prea (proaspat i-a admonestat si i-a poftit sa nu se mai fofileasca de la plata impozitelor), pe cei cu profesii liberale nici atat – i-a rusinat ca nu sunt in stare sa completeze monumentul de imbecilitate birocratica numit Declaratia 600. Dupa vorba si dupa port, Tariceanu ii reprezinta doar pe romanii prezenti in top 300 si pe parlamentari/politicieni, ceea ce este cam putin pentru un om care pretinde ca decide si vorbeste in numele ”majoritatii romanilor”.


2 comentarii to Lui Tariceanu i-a cazut papionul

 1. RO merge si asa. Sa plece toti, ca ne descurcam noi! Tehnic si literar, pozitie admirabila, de politician eficient. Într-adevar, pentru stabilitatea pe termen lung este insuficienta schimbarea dnei Kovesi (ideal cu un procuror cu trecut penal!), mai trebuie pedepsite exemplar categoriile intelectuale care s-au remarcat în Revolutia de catifea anticoruptie.

 2. Dan Axente

  Hotia a inceput in 1989 si ridicata la nivel de politica de STAT de insusi primul “prim ministru” si de primul “presedinte” de pe meleagurile Romanesti dupa 1990. Pacat de acst pamant ales de Dumnezeu. Pacat de acest POPOR ROMAN, alesul lui Dumnezeu sa fie leaganul civilizatiei Europei. Nu noi suntem urmasii Romei ci Roma e urmasa noastra.
  Nu sunt comunist, nu sunt antisemit, nu sunt rasist, dar nici ateist. Cei care fac parte din alte secte isi bat joc de oamenii de pe aceste meleaguri. Nu ajunge sa le spui : „sa va fie rusine” dar este, poate, de ajuns sa fie aruncati afara din tara !!!
  Numiti, in articolele publicate, secta din care fac parte persoanele incriminate.( tradatori, sionisti, comunisti, hoti, revizionisti, regalisti, analfabeti, fanatici, etc. etc.)
  Lasati DIICOT, DNA, SPP, JUSTITIA, sa isi faca treaba. Nici Al Capone n-a putut fi condamnat pentru faradelegile lui, ci doar pentru evaziune fiscala. Si n-a mai iesit de la Sare. Nu accept nici o alta interpretare a celor spuse.

  “Noi cu drag le-om duce toate,
  de e pace de-i razboi “…

  “Intr-o democratie, cei mici ii aleg pe cei…….. mici.”

  Eu ti-s Frate
  Tu mi-esti frate,
  In mine …un Dolar bate !!!
  Acesta nu este un VIITOR !!! Dar este Democratie ??

  Tariceanu : sorosist, ungur sau grec tradator, mason, sionist, etc. etc. ??? Dracu stie ce e si de unde vine, sigur nu iubeste ROMANIA ori Poporul Roman dar e un dispensabil notoriu. E bine sa plece degraba in Etiopia, ca mai sunt pe acolo niscaiva fete frumoase bune de iubit ca neveste ambulante, dar mai ales, sigur nu-l cauta nimeni, poate INTERPOLUL !!!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!