AcasăNewsLui Dragnea i-a sarit mustarul pe ambasadorul Klemm

Lui Dragnea i-a sarit mustarul pe ambasadorul Klemm

Ingrijorarile manifestate de americani, prin intermediul ambasadorului Hans Klemm, imediat dupa prezentarea modificarilor propuse de ministrul Justitiei la legile Justitiei, au varsat paharul rabdarii lui Dragnea.

Pesedistul nr. 1 se da la ”marele licurici”

Considerand interventia ambasadorului american una complet neavenita, liderul PSD a uitat de respectul traditional purtat de politicienii romani ”marelui licurici”. ”Sunt ingrijorat cand vad niste ambasadori in Romania care isi permit sa ne interzica si dreptul de a incepe o dezbatere. Urmeaza sa ni se interzica dreptul de a gandi”, a dat Dragnea cu barda.

Liderul PSD il bate la ingrijorari pe diplomatul american

Odata pornit, Dragnea a adaugat ca pe el personal il mai ingrijoreaza si altceva, legat tot de diplomatii straini: ”Sunt ingrijorat cand ambasadorii merg la ministri, in fiecare zi, sa promoveze interesele unor companii straine. Cine stie, poate cineva se gandeste ca acest lucru poate sa insemne act de coruptie”. Hotarat sa-l bata la scor de maidan pe Hans Klemm, Liviu Dragnea a mai pus ceva pe lista lucrurilor care il ingrijoreaza peste masura si anume razboiul declansat in Justitia romaneasca: ”Sunt ingrijorat de faptul ca procurorii au inceput sa certe judecatorii. Stiti ce ma intereseaza pe mine, ca presedinte PSD, ca presedinte al Camerei Deputatilor, ca deputat si ca cetatean? Sa vad ce spun asociatiile magistratilor si Uniunea judecatorilor din Romania”. Dupa ce si-a insirat toate nemultumirile, Dragnea a sustinut ca modificarile aduse legilor Justitiei vor fi trecute prin Parlament, indiferent de cate critici si reactii se vor starni in tara si in strainatate.

author avatar
Simona Badulescu
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger