AcasăNewsLudovic Orban: Sunt multumit ca PNL a iesit de la guvernare!

Ludovic Orban: Sunt multumit ca PNL a iesit de la guvernare!

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, marti, ca este multumit ca liberalii au decis sa iasa de la guvernare, precizand ca, din punctul lui de vedere, aceasta era singura decizie care putea fi luata.

“Sunt mai mult decat multumit. Consider ca e singura decizie care ar fi putut fi luata. De fapt, ceea ce s-a intamplat cu refuzul nerusinat al premierului Ponta de a numi ministrii si vicepremierul liberal nu reprezinta decat picatura care a umplut paharul”, a declarat Ludovic Orban, marti seara, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL.

Deputatul a precizat ca dupa alegerile din 2012 premierul Victor Ponta a desfiintat alianta si a transformat sloganul “Dreptate pentru toti” in sloganul “Dreptate pentru baronii corupti ai PSD”.

Orban l-a acuzat pe premierul Victor Ponta de faptul ca a refuzat sistematic sa aplice masurile liberale prevazute in programul de guvernare si s-a folosit de pozitia sa pentru a promova proiecte si afaceri care nu aveau nicio legatura cu promisiunile electorale.

“PNL nu putea decat sa ia decizia de a nu mai fi in cardasie cu cei care fac zid pentru baronii corupti si cu cei care duc Romania intr-o directie gresita”, a mai spus Orban.

Foto: evz.ro

author avatar
Alina Costache
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger