AcasăNewsLudovic Orban, prima reactie dupa achitare: pot sa spun astazi ca mi...

Ludovic Orban, prima reactie dupa achitare: pot sa spun astazi ca mi s-a facut dreptate

La cateva ore de cand s-a aflat ca a fost achitat de Inalta Curte, masura fiind definitiva, liderul PNL a iesit in fata presei, facand referire la „incercarea grea” prin care a trecut.

„In toata aceasta perioada nu am facut altceva decat sa-mi sustin in prima faza, in fata procurorului, iar ulterior (…) in fata instantei (…) nevinovatia, sa sustin ca nu am comis nicio fapta imorala, nu am incalcat nicio lege”, a tinut sa transmita in prima faza Orban.

Reamintind ca dupa ce a ajuns in vizorul DNA-ului a decis sa se retraga din functiile de conducere ocupate deopotriva in PNL si in Camera Deputatilor, dar si din cursa pentru primaria Capitalei, Ludovic Orban a subliniat ce anume l-a impins sa faca acesti pasi. „Toate aceste decizii le-am luat, considerandu-ma nevonovat (…) pentru ca asa mi s-a parut normal, firesc, ca este corect si normal pentru orice democratie, pentru orice tara si societate care exista domnia legii”, a invocat seful liberalilor.

„Pot sa spun astazi ca mi s-a facut dreptate”, a continuat Ludovic Orban, care a anuntat si ce plan are, pentru perioada urmatoare: „dupa acesti doi ani de incercare grea am iesit intarit, sunt si mai determinat si mai hotatat, si mai motivat sa construiesc PNL alaturi de colegii mei ca alternativa de care are nevoie Romania astazi”.

author avatar
Cristina Stefan
254 afisari

3 COMENTARII

  1. Vai de capul lui de cobzar,cine il crede ca vorbeste gura fara el ca de obicei.Lumea stie de ce a fost achitat,a pupat apasat si des acolo unde a scuipat inainte de a i se deschide dosarul si ca sa scape a sarit asa de tare si des ca sa nu ia condamnare.Cine sare,mai ales gratis,nu ia condamnare!

  2. Cel mai mare si mai mari corupti ….totii sunt in aceaiasi ccocina totii grofaie in noroi dupa banii si interese totii sunt niste coruptii ordinarii iar betivanula asta sa se linga pe cue ca-l stir lumea cine este

  3. Aud voci, in special din PNL-PDL ca nimeni nu trebuie fortat sa isi dea demisia pana nu are o condamnare definitiva. …Intreb si eu…De ce prezumtia de nevinovatie ar fi valabila doar voua si la ceilalti (PSD, ALDE) NU? Ei trebuiesc lapidati in Piata Unirii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger