AcasăNewsLudovic Orban. Mai ipocrit de atat nu se poate

Ludovic Orban. Mai ipocrit de atat nu se poate

Seful penelistilor nu isi vopseste parul, deci e bun de lider. La fel si Klaus Iohannis

Liderul PNL este glumet, jovial si… atat. Aaaa, si nevopsit. In rest, doar ipocrit. Extrem de ipocrit cand vine vorba de politica, de valorile partidului pe care il conduce, dar mai ales mincinos. Cititi si va cruciti: politica inseamna sacrificiu, politica presupune dedicare totala fata de semeni, politica presupune vocatie la urma urmei de a-ti servi semenii si de a face lucruri bune pentru semenii tai, chiar si atunci cand ei nu inteleg ca aceste lucruri pe care le faci sunt in interesul lor. Asa spune Orban, dar stim cu totii ca nimic din toate acestea nu se intampla.

 

Seful penelistilor nu isi vopseste parul deci e bun de lider La fel si <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagklaus iohannis title=Klaus Iohannis data wpil keyword link=linked>Klaus Iohannis<a>

Pe langa foarte multe calitati pe care si le-a enumerat in prezenta tinerilor liberali, Ludovic Orban a pus accentul pe doua dintre ele. Nu-si vopseste parul si este un politician curajos. ”In politica trebuie sa iti aperi convingerile, crezul, valorile, chiar si atunci cand toti par sa fie impotriva ta. Va dau un singur exemplu. La constituirea USL, in cadrul delegatiei permanente al Partidului National Liberal, am fost singurul care a votat impotriva constituirii USL-ului. 90% in schimb, dintre colegii mei, cand am discutat separat, mi-au impartasit punctul de vedere. Diferenta a fost ca eu am fost singurul care am avut curajul sa votez impotriva unei propuneri a conducerii partidului, stiind foarte clar ca este o propunere care ne va cea pe termen mediu si lung probleme extrem de mari si va spun un lucru pe care trebuie sa il stie fiecare roman. Odata cu alegerea mea ca presedinte al Partidului National Liberal, din casa Partidului National Liberal, a disparut definitiv stafia USL-ului, iar Partidul National Liberal, din momentul alegerii mele, duce un razboi pe viata si pe moarte cu cei care distrug sistematic Romania, ciuma rosie, cu clanul Dragnea si cu toti habarnistii si ticalosii care au ajuns in capul trebii fara sa aiba nici un fel de chemare si niciun fel de dragoste pentru poporul roman”, a punctat Ludovic Orban, la Sinaia, la Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus”. Banuim ca romanii si simt in traiul lor toate aceste laude ale liderului PNL. Mai mult, Orban  le-a spus tinerilor liberali, ca, desi multi adversari il acuza ca-si vopseste parul, nu este asa. „Asa mi-a ramas parul, iar parul meu arata de fapt sufletul meu. Intotdeauna am avut un curaj nebun”, a spus presedintele liberal, tot la capitolul “curaj” trecand si principalul sau defect: “intotdeauna m-am aruncat cu capul inainte, intotdeauna n-am avut intelepciunea sa imi tin gura la timp”.

author avatar
Maria Iordache
644 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger