AcasăNewsLudovic Orban ii inchide usa in nas lui Prigoana

Ludovic Orban ii inchide usa in nas lui Prigoana

(foto: ludovicorban.ro)

Ludovic Orban, deputat PNL, este de parere ca Honorius Prigoana, care s-a mutat de la PDL la national liberali, nu are ce cauta in acest partid politic.

(foto: ludovicorban.ro)

Deputatul national liberal Ludovic Orban l-a atacat, vineri, pe Honorius Prigoana, care a anuntat ca a demisionat din PDL pentru a se inscrie in PNL, sustinand ca acesta nu are ce cauta intr-un partid nou.

„Ce cred eu despre Honorius Prigoana? Exact ceea ce spuneam atunci cand era candidat al PDL. Nu cu beizadele politice si traseisti PNL va castiga credibilitate. Honorius Prigoana nu are ce cauta in PNL”, a declarat Ludovic Orban, citat de realitatea.net.

Acesta nu este primul atac lansat de Ludovic Orban la persoana lui, prima declaratie acida la adresa acestuia fiind facuta in ianuarie 2010, cand fostul PDL-ist candida la scaunul din Colegiul 1.

Atunci, Ludovic Orban declarase despre acesta ca este „o sfidare la adresa bunului-simt al cetatenilor Romaniei, dupa modelul lui Traian Basescu, cel care si-a trimis fiica in Parlamentul European cu voturile date de PD-L”.

Honorius Prigoana a fost membru al PDL din 2005. Pe langa politica, fiul cel mare al lui Silviu Prigoana, in varsta de 25 de ani, se ocupa si de afaceri (televiziune si salubritate).

Adeziunea acestuia la PNL a fost semnata de presedintele interimar al liberalilor, Daniel Chitoiu.

Honorius Prigoana va activa in cadrul organizatiei PNL a Sectorului 2″, se arata intr-un comunicat al Organizatiei PNL Bucuresti.

author avatar
Ionut Zgimbau
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger