AcasăNewsLudovic Orban, flituit de UDMR

Ludovic Orban, flituit de UDMR

Kelemen Hunor l-a luat peste picior pe liderul PNL

Cu doar doua zile inainte de votarea motiunii de cenzura, Kelemen Hunor il ia peste picior pe liderul PNL. N-am negociat nimic, am baut o cafea impreuna – afirma sarcastic seful UDMR.

Kelemen Hunor l a luat peste picior pe liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a>

Ludovic Orban a sustinut, cu doua zile in urma, ca a purtat negocieri cu UDMR-ul in vederea sustinerii motiunii de cenzura. Neobisnuit de dur, Kelemen Hunor nu numai ca a negat, dar l-a si luat la misto pe liderul PNL: ”Am auzit ca Ludovc Orban a negociat cu mine, dar ceea ce dansul numeste o negociere, a fost o discutie la o cafea, undeva prin 20 mai”. Ca ridicolul sa fie absolut, Kelemen a adaugat ca la cafeau cu pricina a fost curios sa afle ce oferta a pregatit PNL-ul in cazul unei eventuale debarcari a PSD-ului, printr-o motiune de cenzura de exemplu. Respectiv ”cine va fi premierul, sustinut de o majoritate, cu cele peste 200 de semnaturi, asa cum se face in tari civilizate. Apoi am vrut sa vad programul de guvernare, sa stim ce se face cu tara, cine sunt ministrii portofoliilor importante – Finante, Interne, Aparare, Educatie, Transporturi, Dezvoltare regionala, Economie si care sunt actiunile pe termen scurt si mediu pentru jumatatea de mandat – fiscalitate, educatie, dezvoltare infratsructurala, sa stim in ce directie se duce tara”, dupa cum a tinut sa dezvolte Kelemen Hunor o intamplatoare discutie purtata la o banala cafea. O discutie din care udemeristul nu a aflat si raspunsurile dupa cum chiar el insinueaza, evident tot in detrimentul liderului PNL.

author avatar
Simona Badulescu
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger