AcasăNewsLudovic Orban, despre schimbarile in Guvern: Frectie la un picior de lemn

Ludovic Orban, despre schimbarile in Guvern: Frectie la un picior de lemn

Liberalii par ca nu renunta la ideea depunerii unei motiuni de cenzura la adresa actualului Cabinet, pe fondul recentelor schimbari anuntate in echipa guvernamentala, de catre liderii PSD.

„Analizand asa-zisa remaniere facuta de coalitia aflata la guvernare, PNL considera ca aceasta remaniere este o frectie la un picior de lemn, in care a fost schimbat „Tanda cu Manda” sau, mai plastic, a fost schimbat dracu’ cu tac-su”, e de parere Ludovic Orban.

Totodata, seful PNL n-a trecut cu vederea faptul ca ministrul ALDE intrat in vizorul DNA nu a parasit echipa guvernamentala, la fel cum au facut Shhaideh si Plumb, drept urmare, a amintit ca liberalii „solicita imperios in continuare” remanierea acestuia.

Acestea fiind spuse, intrebat daca mai iau liberalii in calcul motiunea de cenzura, liderul PNL a dat urmatorul raspuns, la finele sedintei Biroului Executiv, desfasurat luni, la Parlament: „sigur, bineinteles (…) o pregatim pentru momentul in care credem noi ca avem cele mai mari sanse sa treaca, mai avem pana la sfarsitul sesiunii”.

author avatar
Cristina Stefan
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger