AcasăNewsLudovic Orban cere demisia lui Tariceanu din fruntea Senatului

Ludovic Orban cere demisia lui Tariceanu din fruntea Senatului

Liderul principalului partid de opozitie l-ar vrea plecat din functie pe actualul presedinte al Senatului.

Ludovic Orban ii cere demisia lui Tariceanu, pe fondul solicitarii venite recent din partea DNA-ului la Senat, cea vizand incuviintarea inceperii urmaririi penale pe numele politicianului care detine actualmente a doua functie in stat. „Solicit demisia din functia de presedinte al Senatului domnului Calin Popescu Tariceanu si punerea la dispozitia justitiei. Cererea de urmarire penala este o forma prin care dl Tariceanu, in cazul in care se considera nevinovat, se poate apara de suspiciunile si acuzatiile care i se aduc (…) decizia daca un cetatean este sau nu vinovat este luata de instantele de judecata”, a tinut sa sublinieze Ludovic Orban, vineri, intr-o conferinta.

Mai mult, liderul PNL a adus in discutie si numele lui Liviu Dragnea, urmare a recentei reactii a acestuia din urma, pe acelasi subiect, cand seful PSD spusese ca vede „coincidente stranii” in privinta momentului la care a ajuns aceasta solicitare la Senat. „Orice incercare de victimizare politica ca urmare a formularii acestei cereri de urmarire penala nu face altceva decat sa arate, o data in plus, ca Dragnea si cu Tariceanu folosesc puterea politica nu pentru a imbunatati viata cetatenilor, nu pentru a pune in practica programul de guvernare cu care s-au prezentat in fata cetatenilor, ci ca uzeaza de puterea pe care au dobandoit-o numai in scop personal”, considera Ludovic Orban.

author avatar
Cristina Stefan
126 afisari

1 COMENTARIU

  1. Exista un tambalagiu cu nume de organ,un fel de sula calului moarta,acesta striga cat il tine,stapanul sef al unui partid bipolar,cine este generalul caruia i s-a acordat ordinul german nu stiu care de cel mai inald grad.Daca nu stie altceva il sfatuiesc sa le dea in cap celor doi dusmani de moarte cu tambalul sau cu o maciuca ciobaneasca de alungat lupii.Daca nu poate sa-l roage pe stapan sa-i condamne,fara judecata pe cei doi dusmani,la inchisoare pe viata ca sa nu-i mai blocheze drumul catre functia de prim ministru si gata,ce atat zarva fara fond muzical de tambal.Adevarul este ca presedintii partidelor din coalitia de guvernare isi merita soarta,ei se cred intr-o tara nu intr-o Colonie,cu democratie,bla,bla,nu intr-un razboi pe viata si pe moarte in care sa actioneze ca atare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger