AcasăNewsLudovic Orban a tunat: “m-am saturat!” (VIDEO)

Ludovic Orban a tunat: “m-am saturat!” (VIDEO)

Ultima zi a saptamanii a gasit conducerea PNL la Constanta, la o intalnire regionala la care au fost prezenti primari, parlamentari, dar si candidati ai formatiunii la europarlamentarele din 26 mai.

Ludovic Orban a anuntat de la microfonul salii in care a avut loc intrunirea ca PNL-ul porneste la o “batalie cu un inamic care si-a batut joc de Romania si care a adus Romania sub nivelul marii”.

Mai mult, liderul Partidului National Liberal a continuat, pe un ton si mai categoric, enumerand ce nu mai suporta la actuala putere. “Va spun doar atat: m-am saturat sa ma conduca repetentii, m-am saturat sa ma conduca codasii, (…) sa ma conduca cei care se claseaza pe ultimii loc, (…) agramatii, (…) cei care au facut scoala pe puncte, (…) hotii, (…) cei care nu au niciun pic de inima (…), m-am saturat ca Romania sa fie facuta de ras in toata Europa de acesti derbedei politici care au sucit mintile saracilor, mintile celor care nu inteleg inca adevarul despre Romania si care tin Romania pe loc de 30 de ani”, a tunat Ludovic Orban in aplauzele salii.

author avatar
Cristina Stefan
253 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger