AcasăNewsLucratorul RADET ranit in accidentul din sectorul 6 a murit la spital

Lucratorul RADET ranit in accidentul din sectorul 6 a murit la spital

Inca o veste dramatica, dupa accidentul suferit de cei doi lucratori ai Regiei de termoficare care intervenisera, in ziua precedenta, la o lucrare in sectorul 6, in zona Complexului Leu.

Oamenii au fost pur si simplu opariti, dupa ce o teava cu apa calda s-a spart peste ei. Unicul supravietuitor al nenorocirii, barbatul transportat in stare grava, cu arsuri pe o mare suprafata a corpului, la Spitalul Militar in Capitala, a pierit marti la pranz.

Anuntul a venit din partea reprezentantilor unitatii medicale, care au mentionat faptul ca, in urma evaluarii facute de o echipa complexa de specialisti, s-a stabilit ca „pacientul este in stare critica, avand arsuri de gradul IIB si III pe aproximativ 97 la suta din suprafata corpului, cu suspiciune de arsuri de cai aeriene superioare”. Desi cadrele medicale s-au straduit sa il salveze, n-a fost chip. Iar barbatul a murit la ora 12.20, din cate se mentioneaza in comunicatul transmis dinspre spitalul amintit.

Colegul sau a fost gasit decedat, seara trecuta, de echipele de interventie care au raspuns apelului adresat dupa producerea incidentului incadrat de catre reprezentantii RADET in randul unui „grav accident de munca”.

author avatar
Cristina Stefan
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger