Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Lucrarile la metrou lasa o parte din Drumul Taberei fara apa calda si caldura

Lucrarile la metrou lasa o parte din Drumul Taberei fara apa calda si caldura

Autor:

Dupa ce au dat deja dovada de multa rabdare, de cand au fost incepute lucrarile la noua magistrala de metrou, care strabate si cartierul lor, locuitorii din Drumul Taberei mai au de trecut un test din aceeasi serie.

 

radet 03338700 350x231 Lucrarile la metrou lasa o parte din Drumul Taberei fara apa calda si calduraOamenii sunt anuntati – din timp, ce-i drept- faptul ca lunea viitoare, de la ora 12 noaptea, nu mai putin de 111 blocuri din cartierul aflat in sectorul 6 nu vor avea nici caldura si nici apa calda. “Intreruperea a fost ceruta, pentru executarea unor lucrari in cadrul proiectului „Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei – Pantelimon” in Proiectul Operational Sectorial Transport”, precizeaza reprezentantii RADET-ului.

Perimetrul strazilor afectate de aceasta sistare temporara a agentului termic este urmatorul: Sibiu, 1 Mai si Drumul Taberei, intre intersectia cu strada Brasov si cea cu strada Sibiu.

Din directia Regiei responsabile cu furnizarea caldurii si a apei calde in Capitala aflam si ca este vorba despre lucrari estimate a dura nu mai mult de 24 de ore, ceea ce ar insemna ca marti, 22 noiembrie, cel tarziu la 8.30, locuitorii ar trebui sa constate ca la robinete curge din nou apa calda, iar in elementii caloriferelor se incalzesc.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!