AcasăNewsLucrarile de reamenajare de la Willbrook Platinum Business dau peste cap traficul...

Lucrarile de reamenajare de la Willbrook Platinum Business dau peste cap traficul pe DN 1.

Reamenajarea complexului de business Willbrook a starnit furia soferilor care folosesc DN1

De cateva zile soferii care au drum prin zona centrului detinut de Willbrook Management International au parte de o surpriza neasteptata. Desi lucrarile de reamenajare a centrului ar trebui sa se desfasoare doar in perimetrul pe care il detine, muncitorii au luat in stapanire si o bucata din DN 1, pe care isi lasa utilajele, sugrumand traficul si asa aglomerat.

Reamenajarea complexului de business Willbrook a starnit furia soferilor care folosesc DN1

Cativa dintre bucurestenii care au trecut prin zona ne-au sesizat problema pe pont@national.ro. Mai mult, pe aceeasi adresa am primit si cateva imagini care vin sa ilustreze abuzul muncitorilor. „Nu credem ca este normal ca o lucrare privata sa afecteze traficul in aceasta zona. Muncitorii, practic au invadat spatiul public”, se arata intr-unul dintre mesajele primite pe adresa redactiei. Cei care ne-au pus la dispozitie aceste informatii mai vorbesc de faptul ca lucratorii isi depoziteaza pe strada utilajele defecte pe care trebuie sa le repare. „Au transformat drumul intr-un service pentru toate masinile cu care lucreaza si pe care le repara acolo. Pe unele portiuni se poate observa cum structura asfaltului a fost afectata. Pana la urma tot noi o sa fim cei care vom scoate banii din buzunar sa reparam ce au stricat altii”, se mai arata in sesizare. Oamenii mai sunt indignati ca o companie privata isi poate permite sa foloseasca spatiul public dupa bunul plac.

Muncitorii au blocat de capul lor o buna parte din drumul national pentru a-si depozita utilajele cu care isi fac treaba

„Acum oricine, daca are bani nu mai da doi bani pe lege. Nu stim daca muncitorii au actionat de capul lor sau au fost indrumati sa procedeze astfel, insa faptul ca cei de la Willbrook tolereaza acest comportament este revoltator. Autoritatile ar trebui sa se implice si remedieze aceasta situatie si chiar sa-i amendeze pe cei care au permis lucrul acesta”, mai precizeaza materialul sosit pe adresa redactiei. Potrivit normelor legale in vigoare spatiul public nu poate fi blocat decat in situatia in care in zona se efectueaza lucrari de interes public.

[nggallery id=13]

author avatar
Andrei Ispas
568 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger