Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Lucian Sova: Pana la aparitia unui decret prezidential, sunt ministrul Transporturilor

Lucian Sova: Pana la aparitia unui decret prezidential, sunt ministrul Transporturilor

Autor:

In asteptarea unei decizii de la Cotroceni si la o zi de cand Olguta Vasilescu -propusa pentru a prelua sefia Transporturilor, dar refuzata de Klaus Iohannis – anunta ca de joi s-ar bloca activitatea la acest minister, Lucian Sova a tinut sa asigure pe toata lumea ca isi va exercita prerogativele pana cand va fi emis documentul care sa ii permita sa se retraga din fruntea Ministerului Transporturilor (MT).

 

sova 720x479 Lucian Sova: Pana la aparitia unui decret prezidential, sunt ministrul TransporturilorChiar daca si-a depus deja de doua saptamani demisia – rastimp in care carcotasii sustin ca ar fi fost cu mult mai vizibil in presa ca in toata perioada mandatului – Lucian Sova nu a plecat de la sefia Ministerul Transporturilor. “Pana la aparitia unui decret prezidential de eliberare din functie, sunt Lucian Sova, ministrul Transporturilor. Stiu bine ce fac si fac bine ce stiu”, a gasi de cuviinta sa lamureasca ministrul demisionar, joi, la finele unei intrevederi desfasurate la sediul MT.

Despre demisia lui Lucian Sova s-a aflat inca din 22 noiembrie.


2 comentarii to Lucian Sova: Pana la aparitia unui decret prezidential, sunt ministrul Transporturilor

  1. Carare

    E din planul România Curata. Nu avem nevoie de poluare. Un subplan al marilor romani care conduc de fapt România.

  2. Moastele tatucului Stalin

    In asteptarea deciziei? Bai voi tot n-ati inteles ca presedintele nu o sa o mai puna in veci pe Olguta in nici un guvern? Nu aveti decat sa asteptati pana la anul la toamna cand poate va iesi la vot alt presedinte, ceea ma cam indoiesc. Sunteti pe veci la mana lui Iohannis si ar fi bine sa o pupati bine de tot


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!