AcasăNewsLucian Onea, la Parchetul General

Lucian Onea, la Parchetul General

Procurorul care a condus, pana in urma cu aproximativ doua luni, DNA Ploiesti a dat ochii cu reprezentantii Parchetului General, in cursul diminetii de marti.

Dupa ce a iesit de la Parchet, Lucian Onea a ales sa nu stea de vorba cu jurnalistii. „Nu doresc sa dau declaratii”, s-a rezumat sa spuna procurorul.

In luna mai a acestui an, acesta a fost pus sub urmarire penala, asemeni fostului sau subaltern de la DNA Ploiesti, Mircea Negulescu, de catre procurorii de la Parchetul General, pentru participatie improprie, sub forma complicitatii, la savarsirea infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare, anuntau la acea vreme reprezentantii Ministerului Public. In cazul celor doi s-a mai transmis, intr-un comunicat, ca „procurorii au retinut ca, in perioada aprilie – mai 2015, suspectii Negulescu Mircea (la data savarsirii faptelor procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti) si Onea Lucian (procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti) ar fi determinat o persoana, prin constrangere, sa intocmeasca in fals o sesizare si documente care sa sustina cele reclamate in continutul acesteia. Documentele falsificate au fost expediate Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti si folosite drept probe in doua dosare, precum si in sustinerea/motivarea unei cereri de extradare”.

154 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger