AcasăNewsLucian Onea, dosar penal din dragoste pentru sefa AEP

Lucian Onea, dosar penal din dragoste pentru sefa AEP

Adina Florea, propunerea ministrului Toader la sefia DNA, acum procuror la Sectia care ancheteaza magistratii corupti, a dat de pamant cu ”paraditorii” de la asa zisa ”unitate de elita” a DNA Ploiesti. Astfel, Adina Florea a deschis un nou dosar penal pentru Lucian Onea pentru felul in care a cercetat-o si arestat-o pe Ana Maria Patru, fosta sefa a AEP, intr-un dosar privind un contract cu firma SIVECO, condusa de denuntatoarea de profesie, Irina Socol. Documentele de la dosar arata, insa, ca acel contract pentru care Patru a stat in spatele gratiilor nu a existat niciodata.

Seful ”paraditorilor”, Lucian Onea s-a ales cu un nou dosar penal dupa ce  Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie s-a pus in miscare la plangerile formulate de Ana Maria Patru. Onea este acuzat ca a inventat martori si a ”triplat-o” pe Irina Socol ca denuntator in dosarul deschis pe numele Anei Maria Patru. Pe baza acestor marturii mincinoase Onea a arestat-o pe sefa AEP. Procurorul o dorea cu orice pret.Conform plangerilor formulate , in timpul anchetei s-a indragostit de ea. Fosta sefa a AEPa povestit ca era adusa din penitenciar la audieri si era hartuita de Lucian Onea care o tinea in biroul sau cu zecile de ore. Mai mult, de nenumarate ori i-a facut propuneri indecente. Patru a aratat in mai multe interviuri ca la dosarul cauzei erau depuse ca probe fotografii cu ea, din telefon, care asa cum a declarat chiar ea, ”il inebuneau” pe Onea. Acum, procurorul va fi cercetat pentru modul in care a deschis dosarul Anei Maria Patru, existand suspiciunea ca nu au existat date si informatii clare care sa constituie temei pentru sesizare din oficiu. Mai mult, Onea nu solicita prezenta unui avocat atunci cand o aducea pe fosta sefa a AEP la audieri, nu inregistra video declaratiile. Dar, poate, cel mai grav este faptul ca procurorul facea presiuni imense asupra Anei Maria Patru de a face denunturi, in timp ce se afla in arest, inclusiv asupra unor oameni politici, precum liderul PSD Liviu Dragnea.  Patru nu a cedat practicilor DNA, nefacand niciun denunt.  Pentru toate aceste fapte de care sunt cercetati Lucian Onea si Cerasela Railenau exista, din datele pe care le-a prezentat luju.ro, mai multe probe si marturii ale unor persoane care demonstreaza ca Lucian Onea isi stabilise „un scop personal” din a o aresta pe Ana Maria Patru.

author avatar
Ramona Feraru
689 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ana Maria Patru frumoasa, parca a fost si nu-sh ce miss. Onea militianu'(procuror- un Dumnezeu mai mic se credea el!) tupeist..-Ochii vad inima cere…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger