AcasăNewsLucian Mindruta sare la gatul lui Mircea Sandu: "Monstrul zilei, ofera bilete...

Lucian Mindruta sare la gatul lui Mircea Sandu: „Monstrul zilei, ofera bilete la meci familiei copilului ucis!”

Decizia lui Mircea Sandu – care a anuntat ca vrea sa ofere bilete gratis la meciul Romania – Ungaria familiei copilului ucis de maidanezi– a atras reactii negative din partea vedetelor autohtone. “Daca te vad la petreceri sau chermeze te scuip”, este mesajul transmis de Lucian Mindruta, unul dintre cei mai deranjati de declaratia boss-ului FRF.

Miercuri seara, Mircea Sandu a facut o declaratie incredibila, care a uimit pe toata lumea, cu privire la familia baietelului de patru ani omorat, luni, de maidanezi, in apropierea parcului Tei din Capitala.

„Poate aducem o mangiere tatalui, mamei si fratelui, o sa-i invitam sa mearga la meciul cu Ungaria. Poate e o mangaiere pentru familia respectiva ca sunt invitati la meciul cu Ungaria”, a declarat Sandu.

Lucian Mindruta a reactionat imediat, aratandu-se profund socat de afirmatiile presedintelui Federatiei Romane de Fotbal. „Monstrul zilei: Mircea Sandu ofera BILETE LA MECI familiei copilului ucis. Adica ii trimite la show sa sustina Romania. Da, tara care nu e in stare sa-si tina cainii vagabonzi in alta parte decat pe strada! Nea Mircea, in caz ca matale nu intelegi: oamenii astia au toate motivele SA URASCA Romania, nu s-o sustina la meciul matale de rahat”, a scris Mindruta pe Facebook.

„Daca iti pasa de ceva, il anulai! Nu-i invitai pe niste oameni in doliu in tribune! Te sfatuiesc sa stai departe de mine la petreceri si chermeze, pentru ca daca te vad, iti spun cinstit ca te scuip!”, i-a mai transmis jurnalistul.

author avatar
Alina Costache
634 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger