AcasăNewsLuca Calinescu s-a sinucis! Florin Calinescu: "Nu-mi place sa-l laud!" FOTO

Luca Calinescu s-a sinucis! Florin Calinescu: „Nu-mi place sa-l laud!” FOTO

Luca Calinescu, fiul cel mic al actorului Florin Calinescu, s-a sinucis. In urma cu ceva, renumitul actor spunea despre fiul sau ca prefera sa nu-l laude, ci sa evolueze normal si sa fie apreciat de alti oameni.

Vezi ultima fotografie cu Luca Calinescu

Ultima ora!! Cumplita poveste a sinuciderii fiului cel mic al lui Florin Calinescu

Luca Calinescu, fiul actorului Florin Calinescu, s-a sinucis astazi. Tanarul se afla in Cehia unde activa ca asistent de productie la primul sau proiect cinematografic de amploare. Nu se cunosc motivele sinuciderii, dar din primele informatii se pare ca Luca Calinescu suferea de o depresie severa. Trupul neinsufletit al tanarului Luca Calinescu va fi repatriat in urmatoarele zile.

Fiul lui Florin Calinescu era pasionat de cinematografie, dar spre deosebire de tatal sau dorea sa activeze in spatele camerelor de filmat, in productie, si nu ca actor. Dupa absolvirea studiilor, Luca Calinescu a realizat alaturi de alti colegi un prim proiect cinematografic, de nivel redus, din care a rezultat scurtmetrajul „Crossroads”.

„Ii cresc altfel. Nu-mi place sa-i laud, ii las pe altii sa o faca. De fiul meu cel mare (Petru Calinescu – n.r.) au vorbit oameni valorosi (Paul Mccartney – n.r.). Sper sa reuseasca si asta mic, Luca. La vara o sa faca parte dintr-o echipa internationala care va turna o coproductie in Praga”, declara Calinescu in urma cu ceva vreme.

Fratele mai mare al lui Luca, Petru Calinescu, este un apreciat muzician, tanarul avand ocazia de a concerta, alaturi de formatia sa, la un mare eveniment din Liverpool dedicat fostului membru al trupei The Beatles, Paul McCartney, prestatia sa fiind apreciata de celebrul solist.

author avatar
Ciprian Purice
5.002 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger