AcasăNewsUPDATE Luare de ostatici intr-un supermarket din Franta. Suspectul, ucis (VIDEO)

UPDATE Luare de ostatici intr-un supermarket din Franta. Suspectul, ucis (VIDEO)

UPDATE: Episodul dramatic a luat sfarsit, ostaticii fiind eliberati dupa mai multe ore de la declansarea momentelor traumatizante pentru ei.

Ministrul Collomb (centru) discutand cu autoritatile locale ( foto: twitter.com/gerardcollomb)

Presa franceza anunta ca tanarul suspect a fost ucis in urma unei actiuni a politiei.

Atacul de vineri ar fi fost revendicat de gruparea autointitulata Stat Islamic, din cate transmite media franceza.

Ministrul de Interne a ajuns la locul incidentului.


Luare de ostatici in Franta. Informatia initiala este aceea ca un barbat inarmat care a patruns intr-un supermarket situat in Trebes, o localitate din sudul statului francez, s-a inchis inauntru.

In zona magazinului au ajuns forte de ordine. Conform france24.com, cel putin o persoana a pierit, pe fondul acestui episod pe care autoritatile locale il trateaza drept un posibil incident de natura terorista. Inca nu sunt clare informatiile despre numarul exact al persoanelor aflate in magazinul respectiv.

De altfel, ministrul de Interne Gerard Collomb a anuntat pe o retea de socializare ca se va indrepta catre locul incidentului.

[youtube]vIc_p28woYA[/youtube]
[youtube]tZnIPg6oT9g[/youtube]

sursa foto: captura youtube/RUPTLY

106 afisari

1 COMENTARIU

  1. Franta are nevoie de Dumnezeu in momente de slăbiciune a binelui. Franta e datoare sa se roage pentru a readuce binele in societate. In Romania exista o zicala regala un concept Nihil sine Deo.Atunci cand in balanta binelui aduci numai bine, e, raul nu mai are loc sau cel mult pandeste. Asta nu e un sfat. A fost un secret.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger