AcasăNewsLovitura pentru Gigi Becali! Nu mai are dreptul sa ceara eliberarea

Lovitura pentru Gigi Becali! Nu mai are dreptul sa ceara eliberarea

Noul Cod Penal si noul Cod de Procedura Penala au iscat un imens scandal la nivel national, multi infractori fiind eliberati deja gratie pedepselor mai usoare.

Gigi Becali, unul dintre cele mai cunoscute personaje aflate in acest moment dupa gratii, este afectat de noul Cod Penal in ceea ce priveste posibilitatea de a se elibera, dar afaceristul poate obtine si o imensa suma de bani.

Concret, conform noului Cod Penal, Gigi Becali nu mai are posibilitatea sa solicite eliberarea decat daca a efectuat, deja, o jumatate din pedeapsa. In aceste conditii, Becali nu se mai gandeste sa faca vreo solicitare, singura lui sansa fiind problemele medicale care par sa fie destul de grave.

Totusi, conform fanatik.ro, noul Cod Penal ii ofera posibilitatea lui Gigi Becali sa solicite returnarea celor 1,7 milioane de euro confiscati in dosarul „Valiza”. In 2008, la Cluj, oamenii lui Gigi Becali intentionau sa premieze cu 1,7 milioane de euro pe fotbalistii de la Universitatea Cluj in speranta ca acestia vor incurca pe CFR Cluj, iar titlul de campioana va intra in posesia Stelei.

Becali a fost acuzat, atunci, de dare de mita, iar banii au fost confiscati de procurori. Acum, apropiatii afaceristului sustin ca acesta a inceput, deja, demersurile pentru recuperarea banilor si exista chiar posibilitatea ca patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti sa solicite plata unor daune si penalizari, pe langa cele 1,7 milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
694 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger