Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Lovitura la cap data „mafiei restituirilor”

Lovitura la cap data „mafiei restituirilor”

Autor:

Procurorii DNA au reusit sa-l retina in flagrant pe vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Propietatilor in timp ce lua mita  400 000 lei.

 

baciu copy 300x300 Lovitura la cap data „mafiei restituirilor”

Demnitarul Remus Virgil Baciu a cerut 15 % spaga din valoarea despagubirilor acordate pentru un teren nationalizat din capitala

Adica partea sa din cei 927 00 lei pe care complicea sa, Camelia Teodora Andrusenco, fosa sefa de cabinet a  lui Radu Vasile si  Cristian David ii incasase de la patru persoane pentru favorizarea unui dosar de despagubire. Demnitarul cu rang de subsecretar de stat este acuzat  ca ar fi cerut de la patru persoane indrituite la despagubiri pe baza Legii /2001 nu mai putin de 15 % din valoarea sumei totale pe care acestea urmau sa le incaseze in urma demersurilor lui Baciu.

teren copy 300x208 Lovitura la cap data „mafiei restituirilor”Acestea primisera din ianuarie 2007 dreptul la despagubiri de 10 482 000 euro in schimbul unui teren de 7 180 mp. din Capitala. Plata trena insa din ianuarie 2007 si asa proprietarii  au ajuns la demnitarul corupt, care in 2007 mai fusese trimis in judecata tot pentru luare de mita, intr-un alt dosar.

Florin Marcu
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!