Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Lovitura dura pentru amatorii de distractii. Terasele din Centrul Vechi vor functiona dupa un regulament aspru!

Lovitura dura pentru amatorii de distractii. Terasele din Centrul Vechi vor functiona dupa un regulament aspru!

Autor:

Directia Generala Dezvoltare Urbana din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti a elaborat norme noi de functionare a barurilor si teraselor din Centrul Vechi al Capitalei.

 

terase Centrul Vechi crop 674x500 Lovitura dura pentru amatorii de distractii. Terasele din Centrul Vechi vor functiona dupa un regulament aspru!

Astfel, in Centrul Istoric sunt interzise, in mod oficial, jardinierele din metale plastice, plantele decorative artificiale, construirea platformelor, utilizarea covoarelor din materiale plastice, utilizarea mobilierului de terasa pliant si mobilierul din material plastic.

De asemenea, pe terasele sezoniere sunt interrzise aparatele electronice de tip TV plasma LDC sau LED si videoproiectoarele.

Nu in ultimul rand, in Centrul Istoric al Capitalei este interzisa prepararea de alimente in aer liber, cu exceptia standurilor amenajate cu ocazia unor evenimente culturale de scurta durata.

Lovitura cea mai dura apare cand vine vorba de organizarea de evenimente festive private. Conform normelor elaborate de Directia Generala Dezvoltare Urbana din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, pe terasele sezoniere este interzisa organizarea de evenimente festive private (nunti, botezuri), iar muzica si spectacolele live organizate trebuie sa se termine la ora 22.00.

Cei care au de gand sa incalce normele respective sunt amenintati cu retragerea avizului de amplasament si cu “aducerea terenului la starea initiala prin dispozitia primarului general si pe cheltuiala agentului economic”.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!