AcasăNewsLovitura decisiva! Dan Voiculescu risca sa mai piarda 21 de milioane de...

Lovitura decisiva! Dan Voiculescu risca sa mai piarda 21 de milioane de euro

Condamnat, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul „ICA”, Dan Voiculescu ar putea primi, vineri, o lovitura decisiva, el urmand sa fie judecat intr-un nou dosar.

Liderul Conservatorilor a fost dat in judecata de verisoara sa, Paraschiva Silaghi, care ii cere daune in valoare de 21 de milioane de euro. Asta in conditiile in care Dan Voiculescu are, deja, de platit 60 de milioane de euro, in dosarul „ICA”, iar firmele sale ar putea pierde in jur de un miliard de euro in cazul in care politicianul ajunge dupa gratii.

Paraschiva Silaghi il acuza pe Dan Voiculescu ca a turnat la Securitate toate informatiile despre plecarea familiei sale in Germania. „Mi-a bagat parintii in puscarie si stie foarte bine asta. A facut multe lucruri murdare. Il compar cu personajele din vremea lui Hitler” a declarat femeia, pentru realitatea.net.

Paraschiva sustine ca Dan Voiculescu a mers la familia ei in Germania si a incercat sa afle cine a ajutat-o sa paraseasca tara in vremea comunismului. In schimb, politicianul o acuza pe femeie de calomnie si solicita daune de 136.000 de euro.

author avatar
Cristi Ionita
640 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger