AcasăNewsLoteria bonurilor fiscale: S-a aflat valoarea bonurilor castigatoare pentru luna septembrie

Loteria bonurilor fiscale: S-a aflat valoarea bonurilor castigatoare pentru luna septembrie

In cazul in care pastrati bonurile fiscale pe care le primiti, la casa, dupa ce faceti diferite cumparaturi in spatiile comerciale din Bucuresti si din tara, si participati la Loteria bonurilor fiscale, va spunem ce valoare si la ce data a fost emis bonul fiscal desemnat a fi castigator pentru a noua luna din 2015.

Asadar, dupa ce duminica seara au fost extrase atat bilele cu valoarea, cat si cele cu data emiterii bonurilor castigatoare la Loteria fiscala, corespunzatoare lunii septembrie, s-a aflat ca bonurile in valoare de 274 de lei, emise pe 16 septembrie (16.09) au fost declarate castigatoare la tragerea lunara, la care au participat bonurile fiscale emise in intervalul 1-30 septembrie 2015.

Odata acest pas parcurs, cei care constata ca au astfel de bonuri pot face o cerere de revendicare, pe care o pot depune in urmatoarele 30 de zile. Va reamintim ca fondul de premii la aceasta Loterie este de un milion de lei, dar si ca, in cazul in care dupa prima extragere lunara exista mai mult de 100 de castigatori, se organizeaza o a doua extragere, astfel incat numarul acestora sa nu depaseasca numarul amintit.

255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger