AcasăNewsLoteria bonurilor fiscale - rezultatele extragerii din 27 decembrie

Loteria bonurilor fiscale – rezultatele extragerii din 27 decembrie

In cazul in care strangeti bonurile fiscale primite dupa ce faceti cumparaturi in magazine, fie in cazul unor achizitii de ordin vestimentar, de produse alimentare sau de alte bunuri si obiecte, si participati la Loteria bonurilor fiscale, aflati rezultatele celei mai recente extrageri ocazionale, cea din a treia zi de Craciun.

Totul pentru ca, dupa cum se stie deja, in aceasta duminica dupa-amiaza, incepand cu ora 18, a avut loc o noua runda a Loteriei bonurilor castigatoare, la care au participat nonurile emise in intervalul 1 septembrie-30 noiembrie anul curent. Iar, din cate anunta realitatea.net, bonurile in valoare de 766 de lei, emise pe data de 12 octombrie (12.10.2015), au fost declarate castigatoare la extragerea ocazionala organizata cu prilejul Sarbatorilor de iarna, in cadrul Loteriei bonurilor fiscale.

In cazul in care aveti bonuri cu aceasta valoare, de luni incepand, vreme de 30 de zile de la momentul extragerii, puteti formula o cerere de revendicare a potului a carui valoare totala se ridica la un milion de lei. Este stiut, de asemenea, faptul ca, in cazul in care sunt mai mult de 100 de astfel de solicitari de revendicare a premiului, se organizeaza o noua runda de extrageri. DETALII AICI.

198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger