AcasăNewsLoteria bonurilor fiscale: Peste 4.200 de romani revendica premiul, dupa prima extragere

Loteria bonurilor fiscale: Peste 4.200 de romani revendica premiul, dupa prima extragere

Termenul-limita de predare a bonurilor este 13 mai 2015

La scurta vreme dupa ce s-a facut o prima extragere in cadrul Loteriei bonurilor fiscale, romanii care au bonuri ce se incadreaza in limita a sase lei au venit la Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) si au depus cereri prin care revedica premiul oferit de Fisc.

Mai precis, conform datelor oferite de catre reprezentantii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), pe parcursul zilei de marti si pana miercuri dimineata, la ora 10, au fost depuse nu mai putin de 4.245 de astfel de solicitari, la nivelul intregii tari.

Statistica arata ca numarul cel mai mare de romani care considera ca au castigat la prima etapa a Loteriei bonurilor fiscale sunt in Iasi – 709 persoane -si s-au adresat Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice din acest judet, urmati fiind de cei din Brasov – cu 651 de cereri la DGRFP si Galati- 568 de norocosi.

Pe locul 4 in ierarhia intocmita in urma primei extargeri din cadrul Loteriei bonurilor fiscale, care a avut loc a doua zi de Pasti, pe 13 aprilie, se situeaza bucurestenii, in numar de 548, urmati fiind de ploiesteni- 496 de persoane depunand cereri la DGRFP Ploiesti, de clujeni – 490 de persoane, timisoreni – 413 si craioveni- 370 de aspiranti la premiul de un milion de lei, pus la bataie de Fisc.

Va amintim ca Loteria bonurilor fiscale presupune extragerea aleatorie, lunar, a unor numere – valoarea totala a bonului si luna in care acesta a fost emis – in vederea acordarii de premii in bani persoanelor fizice care au bonuri fiscale ce atesta cumpararea de bunuri sau servicii pe teritoriul tarii.

sursa foto: ziarullumina.ro

author avatar
Cristina Stefan
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger