AcasăNewsLOTERIA BONURILOR FISCALE: Castigatorii trebuie sa depuna o cerere de revendicare a...

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Castigatorii trebuie sa depuna o cerere de revendicare a premiului

Odata ce ziua de 13 aprilie s-a dovedit a fi norocoasa pentru mai multi romani, fiind vorba despre data la care a avut loc o prima extragere din cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale, fericitii castigatori – dar si participantii la urmatoarele trageri- vor sa stie cum anume isi pot revendica premiile.

Asadar, dupa ce in prima zi a saptamanii in curs, respectiv a doua zi de Pasti, s-a facut prima extragere din cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale, norocosii mai au o etapa importanta de urmat. Conform informatiilor furnizate pe site-ul Ministerului de Finante, in cadrul unei sectiuni special dedicate Loteriei Bonurilor, odata ce au aflat ca sunt castigatori, norocosii care, pentru ca au bonuri fiscale care sa ateste cumpararea de bunuri sau servicii pe teritoriul Romaniei, au participat la o prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale, au de parcurs cativa pasi simpli pentru a intra in posesia premiilor puse in joc.

Mai precis, isi pot revendica premiile odata ce depun bonului fiscal castigator, in original, la orice unitate teritoriala a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), impreuna cu o copie a actului de identitate si de o cerere, pe care o puteti descarca AICI.

E important de precizat ca revendicarea premiilor se face in termen de maximum 30 de zile de la data extragerii, dar si ca Ministerul Finantelor Publice va face plata acestor castiguri de la Loteria Bonurilor Fiscale in termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, „dupa verificarea autenticitatii si realitatii bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor, de catre organele competente ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala”.

Luni, pe 13 aprilie, in cadrul primei extrageri a Loteriei Bonurilor Fiscale, au fost declarate castigatoare bonurile cu valoare de 6 lei, emise pe 7.02.2015. Ca urmare, daca aveti unul sau chiar mai multe bonuri fiscale emise sambata, 7 februarie, cu valori situatie in intervelul 6.00-6.99 lei, va puteti considera norocosi.

sursa foto: anaf.ro

218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger