AcasăNewsLongines a ajuns la 50 de milioane de ceasuri

Longines a ajuns la 50 de milioane de ceasuri

Modelul aniversar are carcasa din aur roz si mecanism automat cu o rezerva de mers de 64 de ore

50.000.000 de exemplare produse reprezinta inca o garantie a longevitatii si legitimitatii companiei elvetiene, ocazie cu care a produs un model unic care va fi expus in muzeul Longines din Saint-Imier.

Modelul aniversar are carcasa din <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagaur title=aur data wpil keyword link=linked>aur<a> roz si mecanism automat cu o rezerva de mers de 64 de ore

Un jalon istoric pentru Longines care a creat un ceas aniversar cu numarul de serie 50.000.000. Acest exemplar, provenit din seria The Longines Master Collection, se vrea emblema bogatei mosteniri Longines si o avanpremiera a unui nou model ce va fi disponibil curand. Elegant si exclusiv, ceasul are o carcasa din aur roz sub care se afla un mecanism automatic L897, dotat cu o rezerva de mers de 64 de ore. Cadranul afiseaza si un calendar anual. Ceasul va putea fi admirat la muzeul colectiei istorice Longines din Saint-Imier, localitatea unde s-a nascut si a prosperat compania orologiera. Fiecare din ceasurile manufacturii din Saint-Imier au un numar de serie propriu inregistrat in cataloage pana in 1969, apoi pe microfise, in anii 1970 si 1980, inainte de a se trece la tehnologia informatica. Aceasta trasabilitate integrala faciliteaza autentificarea fiecarui ceas Longines dar permite si urmarirea precisa a evolutiei productiei. Toate aceste ceasuri pot fi deci autentificate de-a lungul timpului si au o identitate individuala. De altfel, Longines are o baza de date unica in genul ei, Longines Electronic Archives, care reuneste toate arhivele existente referitoare la fiecare numar de serie. Astfel,  Longines poate furniza informatii exacte si rapide tuturor clientilor si fanilor marcii pentru fiecare din cele 50 de milioane de ceasuri fabricate pana in prezent.

author avatar
Tudor Borcea
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger