AcasăNewsLogodnica lui Nicolae spune ca fostul print este „ amuzant, vesel si...

Logodnica lui Nicolae spune ca fostul print este „ amuzant, vesel si copilaros”

Marele public nu ar fi stiut niciodata de existenta Alinei-Maria Binder, daca fostul Principe Nicolae nu ar fi anuntat ca, anul viitor, se va casatori cu aceasta. Alina gateste, picteaza, canta la pian si piloteaza avioane.

Intr-un recent inteviu, Alina-Maria Binder spune ca este “o persoana vesela, sociabila, care adora sa rada. Imi place sa cred ca  mi-am pastrat in suflet capacitatea de a redeveni, copil din cand in cand. Imi plac oamenii care stiu sa traiasca frumos, echilibrat si pun mare pret pe discretie cand vine vorba de viata privata”. Si inca ceva, ii plac foarte mult garofitele japoneze…

Copilaria logodnicei domnului Nicolae Medforth-Mills

Cum a fost copilaria Alinei? “Copilaria mea a fost foarte frumoasa, cumva impartita intre Bucuresti, orasul unde am mers la scoala, si vacantele de vara de la bunici, unele petrecute la Constanta, iar altele la Sibiu. O copilarie fara smartphone-uri, in aer liber, in natura, cu gasca de copii de la bloc sau cu animalele din ograda bunicii. Jucam jocurile de atunci: sotron, leapsa, de-a v-ati ascunselea, frunza si multe altele. Imi amintesc, de asemenea, ca petreceam mult timp si alaturi de mama in bucatarie, i, poate datorita acestui fapt, am indemanare si talent la gatit”, a declarat viitoarea doamna Medforth-Mills.

Fata-pilot si iubitul ei

Alina face cursuri ca sa devina pilot, deci e foarte curajoasa: “Inca de cand am fost mica, am preferat masinutele si avioanele de jucarie in fata papusilor”.  Alina are si un frate mai mic cu doi ani, iar timpul liber ii este adesea ocupat de sport, mers cu bicicleta, jucat tenis, yoga, drumetii in natura. Seara, dupa o zi lunga la birou, ii place sa se relaxeze cu o carte buna sau gatind. Ce mai, fostul print a pus mana pe o comoara… Dar cum ii vede ea pe viitorul mire? “Va pot spune ce admir la logodnicul meu: admir capacitatea de asumare si depasire a oricarei situatii aduse de viata, admir spiritul de aventura, curajul de a trece peste greutati si imi place la nebunie ca stie sa fie amuzant, vesel si, uneori, copilaros” a declarat frumoasa Alina.

author avatar
Catalin Dumitrescu
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger