AcasăNewsLocotenentul protestatar din Piata Universitatii candideaza la Primaria Sibiu

Locotenentul protestatar din Piata Universitatii candideaza la Primaria Sibiu

Alexandru Gheorghe

Locotenentul in rezerva Alexandru Gheorghe, care a protestat in Piata Universitatii din Bucuresti in uniforma militara, va candida ca independent la functia de primar al municipiului Sibiu, pe lista Partidului National Democrat Crestin, urmand sa isi depuna candidatura in cursul saptamanii viitoare.

Alexandru Gheorghe

Alexandru Gheorghe a declarat ca „va face tandem” cu Cornel Lupu, profesor la o facultate din Sibiu, care va candida pe lista PNDC la functia de presedinte al Consiliului Judetean Sibiu. „Am fost cooptat la rugamintea unor profesori universitari, ofiteri si avocati sa facem o echipa pentru Primaria Sibiu si Consiliul Judetean Sibiu pe listele unui partid care nu a mai fost la putere, Partidul National Democrat Crestin (PNCD). Eu am acceptat sa candidez la functia de primar al Sibiului pe lista PNDC, ca independent, in sensul in care nu ne-a impus nimeni un program, iar programul il facem noi. La CJ Sibiu va candida profesorul Cornel Lupu de la o facultate din Sibiu. Candidatura o sa mi-o depun saptamana viitoare”, a spus Alexandru Gheorghe.

Acesta a precizat ca nu poate da detalii despre programul sau electoral, dar ca o va face in curand.PNDC va depune si o lista de candidati pentru Consiliul Local Sibiu. Locotenentul in rezerva a mai spus ca a ales sa candideze la Sibiu deoarece este originar din acest oras, iar aici locuiesc si membri ai familiei sale.

Alexandru Gheorghe si-a facut aparitia, in ianuarie, imbracat in uniforma militara, in Piata Universitatii din Bucuresti, cu declaratii de sustinere la adresa protestatarilor, afirmand ca „s-a saturat de batjocura din aceasta tara”.

author avatar
Ciprian Purice
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger