AcasăNewsLiviu Luca, in greva foamei

Liviu Luca, in greva foamei

Protesteaza dupa ce a fost tinut gol pusca pe holurile Penitenciarului Ploiesti

Omul de afaceri Liviu Luca, incarcerat la Penitenciarul Ploiesti, este de trei zile in greva foamei. Motivul este acela ca, in timp ce a fost facuta o perchezitie in celula lui, el si ceilalti detinuti au fost tinuti dezbracati pe hol.

Protesteaza dupa ce a fost tinut gol pusca pe holurile Penitenciarului Ploiesti

Avocatul lui Luca, Marius Arizan, a declarat ca in acest moment omul de afaceri se afla la infirmeria penitenciarului, fiind tinut sub supraveghere in conditiile in care el refuza hrana. Luca s-a plans, in cursul saptamanii trecute, de conditiile de detentie, dupa ce in celula acestuia au mai fost aduse unul-doua paturi, fapt care a dus la micsorarea suprafetei utile/detinut si, implicit, a volumului de aer. Ulterior, Luca a dat declaratii pe acest subiect, iar vineri in celula sa a fost facuta o perchezitie in timpul careia omul de afaceri si colegii sai au fost tinuti dezbracati pe un hol de acces al penitenciarului. In urma perchezitiei, Luca a intrat in greva foamei, protestand in acest mod fata de comportamentul la care a fost supus. Marius Arizan a precizat ca, initial, Liviu Luca a fost incarcerat la Penitenciarul Margineni si mutat ulterior la cel din Ploiesti, care are regim semideschis. Omul de afaceri a fost condamnat, in iulie 2016, la sase ani inchisoare cu executare in dosarul falimentarii companiei Petromservice.

author avatar
Catalin Dumitrescu
213 afisari

1 COMENTARIU

  1. ASTA NU-I OM DE AFACERI, ESTE UN DERBEDEU, BORFAS, TICALOS, RETARD CARE DE PE FUNCTIA DE LINDIC DE SINDICAT LA PETROM A FURAT ALATURI DE S.O VANTU SI SECURISTI BOLSEVICI DIN PRAHOVA CAT A PUTUT DE MULT DIN AVUTIA MINISTERULUI PETROLULUI SI NU NUMAI.A LUAT GEMENTANE DE BANI DIN AVUTIA STATULUI. TREBUIE PEDEPSIT PE VIATA CU MUNCA SILNICA OBLIGATORIE, SA LUCREZE CA SONDOR LA GURA PUTULUI, DUPA CE I SE CONFISCA AVEREA PANA LA AL DOILEA NEAM.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger