AcasăNewsLiviu Dragnea ramane internat

Liviu Dragnea ramane internat

Aflat la PSD Ilfov, Dragnea s-a scuzat pe finalul conferintei de presa, spunand ca nu mai poate sta. Ulterior, s-a aflat ca a ajuns la spital

Dupa ce a ajuns in grija medicilor, in cursul dupa-amiezii de sambata, chinuit de dureri de spate, liderul social-democrat si-a petrecut noaptea in spital.

Aflat la PSD Ilfov, Dragnea s-a scuzat pe finalul conferintei de presa, spunand ca nu mai poate sta. Ulterior, s-a aflat ca a mers direct la spital

Si, din cate a anuntat secretarul general al formatiunii, e posibil sa ramana in grija medicilor din unitatea medicala in care a fost intrernat si in perioada urmatoare. „Medicii au stabilit ca trebuie sa ramana internat pentru cateva zile”, a declarat Codrin Stefanescu la Antena 3. Dragnea urmeaza sa primeasca cat de curand vesti din partea doctorilor, mai exact o decizie „daca e nevoie de interventie chirurgicala sau nu”. Din cate se pare, primul diagnostic dat de specialisti in cazul liderului social-democrat nu ar fi deloc unul simplu. „Am inteles ca e vorba de o dubla hernie”, a mai declarat Stefanescu.

La fel cum facuse si la sfarsitul saptamanii trecute, si in acest week-end, liderul PSD pornise in turneu prin tara, alaturi de lideri ai formatiunii. In cursul zilei de duminica era asteptat la Braila.

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dragnia este de vina pentru ca are ibovnica prea tanara,fata de el,ca urmare a eforturilor de a tine ritmul impus a ajuns sa aiba probleme serioase,la oase,intre oase,bucuria dusmanilor lui de moarte,fereasca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger