AcasăNewsUPDATE. Liviu Dragnea, la Instanta Suprema: "Pledez in continuare nevinovat"

UPDATE. Liviu Dragnea, la Instanta Suprema: „Pledez in continuare nevinovat”

UPDATE. Cu circa un sfert de ora dupa ora 12, Dragnea a iesit in curtea Instantei Supreme, pentru o pauza de fumat de circa 10 minute. In tot acest rastimp, liderul PSD a stat de vorba cu cateva persoane care au ales sa i se adreseze. „Pledez in continuare nevinovat”, a sustinut Liviu Dragnea.

UPDATE: S-a aflat ca procurorii cer inchisoare cu executare pentru liderul social-democrat in dosarul de fata si anularea suspendarii executarii pedepsei dispuse in dosarul „Referendumului”. In acea cauza, Dragnea fusese condamnat definitiv la doia ani cu suspendare.

 

Al treilea om in stat a ajuns in aceasta dimineata la Inalta Curte de Casatie, unde marti s-ar putea judeca ultimul termen in ceea ce procurorii DNA considera a fi doua angajari fictive in cadrul Directiei Generale de Protectie a Copilului Teleorman.

La momentul la care a ajuns, inainte de ora 9, la Curtea Suprema, Dragnea a salutat jurnalistii, insa nu a dorit sa faca niciun fel de declaratie.

In aceasta cauza sunt cercetati, intre altii, Liviu Dragnea si fosta sa sotie, Bombonica Prodana. Procurorii il acuza pe Dragnea de instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual.

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger