AcasăNewsLiviu Dragnea, centralista la linia fierbinte Oprisan - Sova

Liviu Dragnea, centralista la linia fierbinte Oprisan – Sova

Calcat pe nervi de colegul Dan Sova, care nu-i raspunde la telefon de cand este ministru, Marian Oprisan l-a transformat pe Liviu Dragnea in telefonist de serviciu.

Liviu Dragnea asigura mai nou transmisiile lui Oprisan catre Sova

”Domnule viceprim-ministru, Marian Oprisan este numele meu, va rog sa imi permiteti: rugati-l pe domnul ministru delegat Sova sa raspunda la telefon, pentru ca nu-i declar dragoste, ci sunt reprezentantul legal si constitutional a 400 de mii de cetateni si poate e bine sa vorbeasca cu colegii atunci cand sunt probleme urgente (respectiv starea drumurilor din Vrancea si subdimensionarea sectiei locale de drumuri nationale – n.r.)”, s-a adresat Oprisan lui Dragnea, in cadrul unei videoconferinte a comandamentului de iarna la care, culmea, participa si Dan Sova.

Marian Oprisan (foto) si Dan Sova, doi pesedisti care pot comunica doar prin intermediar

Intrebat de Dragnea daca doreste sa-i raspunda direct lui Oprisan, Sova a evitat contactul, fie el si doar telefonic, cu colegul vrancean, multumindu-se sa spuna ca va analiza situatia si va lua masuri, daca va fi cazul.

Dan Sova

Dragnea nu l-a lasat insa sa scape asa usor, ci i-a luat partea lui Oprisan, declarand ca el personal considera ”indreptatita” solicitarea presedintelui CJ Vrancea. Mai mult, Dragnea a amintit de ”balbaiala de la nivel central” si lipsa de comunicare dintre autoritatile centrale si locale inregistrate in trecut, insinuand ca Dan Sova n-ar trebui sa pice in astfel de pacate.

author avatar
Simona Badulescu
1.777 afisari

4 COMENTARII

  1. dan sova e un bou! e ocupat cu secretara de la cabinet elena alexandra niculae cu care ramane pana seara tarziu .trimite soferul inainte sa ii incalzeasca masina si el ramane cu secretara inca o ra in cabinetul de la guvern si ies pe rand. tot spp ul rade de el cat e de prost:)))))

  2. vasilica vali staicu e militianca. a terminat academia de politie unde sova a bagat-o pe pile si e turnatoare securista angajata la londra ca sa isi toarne colegii la securitate!!!!!!! atentie la vasolica staicu, ca daca nu era sova sa o bage in mae, militiana asta la cat de proasta e ca nu degeaba e militianca, nu ar fi intrat in vecii ei in mae,asa i0a dat sova subiectele ca sa intre proasta peste rand! daca o fucea capul ala imbacsit doar de lovele, ar fi intrat demult in externe, dar gasca asa s-a descurcat toata viata ei numai pe pile si pe bani! marsi fa panaramosecurista! militincahahahahaha:))))))

  3. bai la cat de proasta e militiana cu fatza de martiana, au fost toti colegiii ei instiintati prin mail despre cine e proasta de vasilica si sa se pzeasca de ea!!! ba au mai aflat si picanterii din viata ei si cum isi bate sova joc de ea inseland 0o pe rupteleaȘ)))))) special a plasat-o acolo ca sa scape de proasta batrana si el sa se distreze prin tara cu secretara cu care sta bot in bot toata ziulica ca sa se oftice vasilica …bai iti dai seama ce stiu aia despre militiana??? Ș))))))) ce de cacao, vaai:)))))))

  4. vasilica vali staicu e militianca. a terminat academia de politie unde sova a bagat-o pe pile si e turnatoare securista angajata la londra ca sa isi toarne colegii la securitate!!!!!!! atentie la vasolica staicu, ca daca nu era sova sa o bage in mae, militiana asta la cat de proasta e ca nu degeaba e militianca, nu ar fi intrat in vecii ei in mae,asa i0a dat sova subiectele ca sa intre proasta peste rand! daca o fucea capul ala imbacsit doar de lovele, ar fi intrat demult in externe, dar gasca asa s-a descurcat toata viata ei numai pe pile si pe bani! marsi fa panaramosecurista! militincahahahahaha:))))))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger