AcasăNewsLiviu Dragnea asteapta verdictul in dosarul "Referendumul": "Am emotii!"

Liviu Dragnea asteapta verdictul in dosarul „Referendumul”: „Am emotii!”

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie vor anunta, miercuri, decizia in dosarul „Referendumul”, dosar in care ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea, este acuzat de comiterea mai multor infractiuni.

Liviu Dragnea este acuzat ca a comis respectivele infractiuni cu scopul de a frauda referendumul organizat in 2012 in legatura cu suspendarea presedintelui de la acea vreme, Traian Basescu.

Dupa ce au fost audiate sute de persoane de-a lungul timpului, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au ajuns la concluzia ca exista dovezi concrete impotriva lui Liviu Dragnea si au cerut inchisoare cu executare pentru ministrul Dezvoltarii.

In schimb, Liviu Dragnea sustine ca este nevinovat, dar totusi spune ca „am emotii! Pentru ca eu am fost foarte rezervat in comentarii pentru a nu fi acuzat ca influentez justitia, iar altii, in frunte cu Basescu, au tot influentat justitia in cazul asta si au tot presat”.

Ministrul Dezvoltarii ameninta ca „dupa sentinta, voi spune mai multe lucruri” si este de parere ca „instanta n-a identificat probe serioase. Totul se bazeaza pe afirmatii, consideratii, deductii si presupuneri, asa ca maine (n.r. – miercuri) decizia ar trebui sa fie una de achitare”.

author avatar
Cristi Ionita
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger