AcasăNews"Litoralul pentru toti", lansat "in orb"

„Litoralul pentru toti”, lansat „in orb”

Programul de turism pentru cei cu bani putini, „Litoralul pentru toti”, a fostanuntat de catre patronatele si de agentiile din domeniu, dar inca nu se stie caresunt hotelurile participante.

Oportunitate. Turistii cu bani putini pot lua cu asalt statiunile ieftine inextrasezon, daca tine vremea cu ei

La hotelurile de o stea (daca mai exista pe undeva asemenea structuri deprimire…), tariful pentru sase nopti de cazare fara mic dejun este de 179 de lei.La unitatile de doua stele, cazarea pentru aceeasi perioada de timp, tot faramic dejun, costa 209 lei, iar cei care vor si mic dejun platesc 279 de lei.

In cazulhotelurilor de trei stele, cazarea pe sase nopti cu mic dejun inclus este de de 379lei. Desi pare de necrezut, in program s-ar fi inscris si hoteluri de patru stele, undetariful pentru sejurul de sase nopti costa 439 de lei, iar la cele de cinci stele – 549de lei, in ambele variante fiind inclus si micul dejun. Cum spuneam, hotelierii auanuntat ca vor sa ofere „Litoral pentru toti”, dar inca se mai gandesc ce hotelurivor pune la dispozitia celor cu bani putini. Drept urmare, vom afla care sunthotelurile participante abia saptamana viitoare.

author avatar
Arpad Dobre
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger