AcasăNewsLISTA TRENURILOR de calatori anulate in perioada Sarbatorilor de Pasti

LISTA TRENURILOR de calatori anulate in perioada Sarbatorilor de Pasti

Avand in vedere ca minivacanta prilejuita de Sarbatorile Pascale se apropie tot mai mult, daca aveti in plan sa circulati in zilele urmatoare cu trenul si nu cu masina, e bine sa aveti in vedere faptul ca oficialii CFR Calatori au decis anularea unui numar de zeci de garnituri.

Masura vizeaza intervalul 7-9 aprilie, cand, considera reprezentantii companiei, „traficul de calatori este extrem de redus” pe rutele unde vor fi aplicate aceste masuri. Drept urmare, mai multe trenuri InterRegio si Regio, multe dintre ele cu plecare din Gara de Nord, nu vor circula.

LISTA TRENURILOR ANULATE IN PERIOADA SARBATORILOR DE PASTI POATE FI CONSULTATA AICI. 

Mai mult, o alta informatie utila pasagerilor priveste programul agentiilor de voiaj. Dinspre CFR Calatori s-a anuntat faptul ca agentia din Aeroportul Otopeni va fi inchisa in prima zi de Pasti, adica pe 8 aprilie, dar va functiona pe 6, 7 si 9 aprilie. De asemenea, „in zilele libere de sarbatoare legala – 6, 8 si 9 aprilie, vor fi deschise agentiile de voiaj CFR Calatori din Carrefour Colentina si Titan din Bucuresti, Iulius Mall din Iasi, conform programului de lucru al centrelor comerciale, restul agentiilor de voiaj fiind inchise”, se precizeaza in respectivul comunicat.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger