Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Lista trenurilor anulate luni

Lista trenurilor anulate luni

Autor:

Gerul, dar si zapada continua sa dea batai de cap atat pasagerilor, cat si operatorilor de cale ferata. Pana la aceasta ora, nu mai putin de 42 de trenuri de calatori au fost anulate, cu mentiunea ca reprezentantii CFR Calatori au anuntat ca numarul acestora se poate modifica, pe parcursul zilei.

 

15965951 1898437707051111 2302815389013359046 n cfr 720x405 Lista trenurilor anulate luniDe altfel, dupa cum rezulta din informatiile facute publice de catre reprezentantii companiei de transport feroviar, daca la ora 7 erau anulate 40 din cele 1300 de trenuri care circula zilnic in tara, la aceasta ora lista a crescut cu alte doua trenuri. Este vorba, in majoritatea cazurilor, despre trenuri care nu pornesc din Bucuresti, exceptie facand garnitura care ar fi trebuit sa plece de la Gara de Nord catre Slobozia Veche.

Din cate precizeaza CFR Calatori, hotararea anularii circulatiei acestor garnituri s-a facut “pentru facilitarea accesului utilajelor si a echipelor de interventii si pentru evitarea unor situatii neplacute pentru pasageri”, a caror siguranta este prioritara.

Insa trebuie avut in vedere faptul ca trenurile care circula pe regionalele Bucuresti, Craiova, Constanta si Galati isi adapteaza viteza la temperaturile foarte scazute de afara, ceea ce inseamna ca unele curse pot ajunge la destinatie cu intarzieri. Cum s-a intamplat, de altfel, si in zilele trecute, dupa primul viscol care s-a abatut asupra Capitalei, dar nu numai.

LISTA TRENURILOR ANULATE este disponibila AICI, in timp ce lista cu garniturile care au inregistrat intarzieri poate fi consultata AICI. Pana la momentul de fata, din cate se vede consultand aceasta lista, intarzierile variaza intre 65 si 151 de minute.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!