AcasăNewsLista remaniabililor nu e gata. Dancila: Nu voi face o evaluare legata...

Lista remaniabililor nu e gata. Dancila: Nu voi face o evaluare legata de nume

Dupa ce in prima faza confirmase faptul ca vor exista schimbari la nivelul Cabinetului pe care il conduce, si ca luni va incheia evaluarea activitatii ministrilor, Viorica Dancila a tinut sa asigure opinia publica despre faptul ca nu sunt inca batute in cuie aceste modificari la nivelul echipei guvernamentale, drept urmare nu ar exista o lista a remaniabililor.

„Nu s-a luat inca nicio decizie, nu este inca nicio lista facuta, am vazut si eu speculatiile, dar va asigur ca nu exista nicio lista facuta”, a sustinut Dancila, la sfarsitul sedintei conducerii social-democrate desfasurate miercuri la Parlament.

Totodata, premierul a subliniat faptul ca se va face o evaluare pe fiecare minister in parte, tinandu-se cont de cele 115 masuri aduse in discutie la Congresul PSD. Se va face, totodata, o evaluare din punct de vedere politic, a mai spus sefa Guvernului. „Nu voi face o evaluare legata de nume, voi face o evaluare legata de activitatea fiecarui ministru (…) vedem acea foaie de parcurs”, a conchis Viorica Dancila.

author avatar
Cristina Stefan
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger