Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Linie telefonica special deschisa pentru pacientii falsului estetician

Linie telefonica special deschisa pentru pacientii falsului estetician

Autor:

In incercarea de a obtine cat mai multe informatii utile verificarilor aflate in curs, la nivelyl Directiei de sanatate Publica a Municipiului Bucuresti, institutia in cauza, a carei angajate i-a eliberat, in martie anul trecut, un cod de parafa lui Matteo Politi, a pus la dispozitia opiniei publice un numar de telefon.

 

medic Linie telefonica special deschisa pentru pacientii falsului esteticianAstfel ca toti cei care considera ca au date in acest caz, pot apela, in perioada urmatoare, intr-un anumit interval orar, un numar de fix: 021 3132634.

Ce anunta DSP-MB: 

“Pentru acuratetea informatiilor care stau la baza anchetei demarate de DSP-MB privind activitatea medicala prestata de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode in clinicile din Romania, a fost infiintata o linie telefonica speciala pentru a obtine informatii despre serviciile medicale care au fost acordate de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode.

Reamintim ca dl. Matteo Politi/ Matthew Mode a acordat in ultimul an, in cadrul mai multor clinici medicale private, servicii medicale de chirurgie estetica fara a avea dreptul legal de a exercita aceasta specialitate pe teritoriul Romaniei.

Astfel, in perioada 07.02.2019 – 15.02.2019, de luni pana vineri, in intervalul orar 08,00 – 16,00, la numarul de telefon 021 3132634, un responsabil DSP-MB va prelua mesajele celor interesati sa ofere amanunte in acest caz.

     

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!