AcasăNewsLinie telefonica special deschisa pentru pacientii falsului estetician

Linie telefonica special deschisa pentru pacientii falsului estetician

In incercarea de a obtine cat mai multe informatii utile verificarilor aflate in curs, la nivelyl Directiei de sanatate Publica a Municipiului Bucuresti, institutia in cauza, a carei angajate i-a eliberat, in martie anul trecut, un cod de parafa lui Matteo Politi, a pus la dispozitia opiniei publice un numar de telefon.

Astfel ca toti cei care considera ca au date in acest caz, pot apela, in perioada urmatoare, intr-un anumit interval orar, un numar de fix: 021 3132634.

Ce anunta DSP-MB: 

„Pentru acuratetea informatiilor care stau la baza anchetei demarate de DSP-MB privind activitatea medicala prestata de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode in clinicile din Romania, a fost infiintata o linie telefonica speciala pentru a obtine informatii despre serviciile medicale care au fost acordate de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode.

Reamintim ca dl. Matteo Politi/ Matthew Mode a acordat in ultimul an, in cadrul mai multor clinici medicale private, servicii medicale de chirurgie estetica fara a avea dreptul legal de a exercita aceasta specialitate pe teritoriul Romaniei.

Astfel, in perioada 07.02.2019 – 15.02.2019, de luni pana vineri, in intervalul orar 08,00 – 16,00, la numarul de telefon 021 3132634, un responsabil DSP-MB va prelua mesajele celor interesati sa ofere amanunte in acest caz.

 

author avatar
Andrei Coman
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger