Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Linie speciala de autobuze, de Sarbatori

Linie speciala de autobuze, de Sarbatori

Autor:

De luni incepand, pe strazile Capitalei vor circula autobuzele luniei speciale 361, care vor rula in perioada Sarbatorilor de iarna, adica pana la finele acestui an.

 

ratb autobuz 350x262 Linie speciala de autobuze, de SarbatoriO calatorie are un tarif normal, anunta RATB, iar traseul va lega Piata Unirii de Complexul Comercial din zona Baneasa. Iar pe langa faptul ca aveti ocazia sa utilizati acest mijloc de transport intre cele doua puncte ale Capitalei, intre orele 10-21 puteti descoperi ca la bord se afla si actori costumati in personaje indragite de copii, care vor spune cinci povesti atat de dragi celor mici. Care sunt acestea, ramane sa descoperiti la bordul autobuzelor!

Traseul autobuzelor va fi urmatorul: Bd. I.C. Bratianu, Piata Universitatii, Piata Romana, Piata Victoriei, Bd. Aviatorilor, Piata Charles de Gaulle, Bd. Constantin Prezan, Sos. Kiseleff, Piata Presei, Sos. Bucuresti-Ploiesti, parcarea Complexului Comercial Baneasa, cu intoarcere pe Sos. Bucuresti-Ploiesti, Piata Presei, Sos. Kiseleff, Calea Victoriei, Splaiul Independentei, Piata Unirii.

Ar mai fi de mentionat faptul ca ideea infiintarii acestei linii speciale de autobuze a apartinut primarului Bucurestilor si vine in continuarea planului de a crea o atmosfera de sarbatoare in Bucuresti, pe langa cea pe care o veti regasi vizitand Targul de Craciun, amplasat in premiera in acest an in Piata Constitutiei, incepand cu 1 decembrie.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!